Met dit supersimpele trucje zorg je ervoor dat je wimpers beter krullen

wimpers
Prachtige wimpers in een handomdraai

Of je nu veel make-up draagt of niet: menig vrouw volgt in de ochtend haar eigen beauty routine. De een kamt het haar, wast het gezicht en borstelt daarna het haar en de ander spendeert daarna nog tig minuten voor de spiegel om haar make-up te perfectioneren. Val jij ’s ochtends onder die laatste categorie en zit jij altijd te stuntelen met het krullen van je wimpers? Dan hebben wij dé tip voor je.

Je hoeft er waarschijnlijk niets voor in huis te halen.

Krullen
Hoe vervelend is het wanneer je met man en macht ervoor hebt gezorgd dat je wimpers krullen om twintig minuten later te zien dat de krul er helemaal uit is? Wij weten dat wel: dat is stierlijk irritant. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je wimpers beter krullen? Met dit simpele trucje krijg je het voor elkaar.

Trucje
Je kunt gewoon de mascara blijven gebruiken die je al gebruikt. Wel is het belangrijk dat je een wimperkrultang in huis hebt. De kans is groot dat je deze al weleens hebt gebruikt, maar dat de krul zo weer uit je wimpers is. De oplossing? Warm je wimperkruller even op! Dit kun je doen door je föhn twintig seconden op z’n warmst op je wimperkruller te zetten. De warmte zorgt er vervolgens voor dat je krul beter blijft zitten. Voorzie je wimpers daarna van een laagje mascara en je wimpers zitten mooi!

Geen föhn
Heb je geen föhn in huis? Dan is er nog geen nood aan de man. Je kunt namelijk ook de warmte van een aansteker gebruiken om je wimperkruller op te warmen. Zorg er wel voor dat het vuur van de aansteker de kruller zelf niet aanraakt, maar houd ‘m er wel een stukje vanaf.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Deze wenkbrauwen zorgen ervoor dat je er jonger uitziet

Bron: DIY Joy | Beeld: Pixabay