Zien: een verlovingsring ín een verlovingsring

verlovingsring

Voor als je wat meer variatie zoekt in een verlovingsring

Het is zo romantisch: je droomvent (of vrouw) gaat op de knieën en vraagt jou of je de rest van je leven met hem of haar wilt delen. Om dit hele mooie moment te bezegelen wordt dan vaak een verlovingsring om je vinger geschoven, die je dan de rest van je leven draagt. Houd je erg van variatie? Dan kan die ene ring misschien een beetje saai worden, maar déze verlovingsring biedt uitkomst!

Deze ring is fantastisch.

Variatie
Natuurlijk wil je niet weten wanneer je partner van plan is díe ene vraag te stellen, maar je kunt wel een beetje hinten wat voor soort ring je graag wilt. Het is toch wel fijn als dat sieraad mooi is, want het moet je vinger voor eeuwig sieren. En hoewel het gebaar van je geliefde heel mooi is, kunnen we ons voorstellen dat je misschien op den duur toch wel een andere ring wilt. In dat geval is dít de verlovingsring voor jou.

De ring
De ring van The House of Aziz & Walid Mouzannar is alles wat een vrouw wil: een diamanten ring met daaromheen een gouden omhulsel. Het leuke aan de ring? Je kunt het gouden omhulsel weghalen als je even geen zin hebt in goud of een ‘bescheidener’ ring wilt dragen. De ring wordt de ‘caché ring’ genoemd, wat Frans is voor ‘verstopt’.

Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe de ring ‘werkt’. 

Genius‼️One ring two looks! @awmouzannar

Een bericht gedeeld door Maria Dueñas Jacobs (@mduenasjacobs) op

Lees ook: Bruid verrast haar oma door in haar trouwjurk te trouwen

Bron: Refinery29 | Beeld: Pixabay