Bizar: vrouw heeft al vier jaar haar nagels niet geknipt

Het ziet er behoorlijk freaky uit…

Lange nagels worden vaak gezien als vrouwelijk en de meeste dames doen dan ook hun uiterste best om hun nagels lang te laten groeien. Er zijn echter vrouwen die hierin wel erg ver gaan. Zo is er een 16-jarige studente uit Nuremberg (Duitsland) die al vier jaar lang haar nagels niet heeft geknipt. Hoewel we het heel knap vinden dat het haar is gelukt zonder dat ze zijn afgebroken, lijkt het ons wel erg lastig om je handen te gebruiken. Benieuwd hoe haar nagels eruitzien na vier jaar zonder knipbeurt? Je ziet het hier.

Het lijkt ons enorm lastig om met deze nagels je make-up te doen, broek los te knopen of iets van de grond te rapen!

Lange nagels

De 16-jarige Simone heeft al vier jaar haar nagels niet geknipt en ze alleen maar laten groeien. De laatste keer dat ze haar nagels heeft ingekort, was in augustus 2014. Wij vinden het een wonder dat haar nagels intussen nooit zijn afgebroken, maar het is haar gelukt om extreem lange nagels te kweken. Zo zijn haar nagels er nu uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Here’s a recent picture of my nails 💅🏻❤ #red #rednails #longrednails #rotenägel #redclaws #longclaws #lauras_kingdom

Een bericht gedeeld door Simone Christina 💅🏻 (@simone_christina_) op

Dagelijkse bezigheden

Je vraagt je nu vast af -net als wij- hoe ze haar dagelijkse handelingen uitvoert. Hoe doe je met deze nagels bijvoorbeeld je haar, hoe typ je op een computer en hoe maak je je broek open als je naar de wc moet? Simone zegt zelf dat ze opnieuw moest leren schrijven en dat ze heel erg op moet letten tijdens het douchen en aankleden, zodat haar nagels niet breken.

School

Tegen Unilad vertelt Simone: ”Op dit moment heb ik examens en het is erg moeilijk om te schrijven. Na een uur doen mijn handen veel pijn. Als ik een computer gebruik, dan moet ik met mijn knokkels typen.” Gelukkig hebben ze op haar school geen speciale kledingvoorschriften, dus ze mogen haar niet verbieden haar nagels te knippen. Toch raden veel leraren het haar wel aan. ”Gym is een probleem. Ik kan geen sporten als volleybal, basketbal of andere dergelijke sporten spelen. Mijn gymdocenten proberen me altijd over te halen om mijn nagels te knippen. Maar dat lukt ze nooit, al heb ik daardoor wel een laag rapportcijfer voor gym.”

Youtube

De inspiratie voor haar nagels haalde ze uit Youtube-video’s, waarin andere vrouwen te zien waren met zulke lange nagels. Simone vond dat zo mooi, dat ze besloot ze ook zo lang te laten groeien. Momenteel is haar duimnagel 14,8 centimeter en haar andere nagels ongeveer 11,8 centimeter lang. Simone beweert dat ze nu bang is voor nagelknippers en daarom haar nagels al helemáál niet meer gaat knippen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

May 2018 💅🏻🖤❤️ #naturalnails #blacknailpolish #nailfoils #blackwidownails #blondewig #gothnails

Een bericht gedeeld door Simone Christina 💅🏻 (@simone_christina_) op

 Gebroken nagel

Wonderbaarlijk genoeg heeft Simone nog maar één keer een gescheurde nagel gehad. Ze heeft deze toen weer vastgelijmd met haar ‘magische nagellijm’, die ze altijd bij zich draagt. Volgens eigen zeggen zit het geheim van haar lange nagels in haar nagellakroutine. Simone gebruikt altijd twee lagen nagelverharder en een nagelriemolie. Ook maakt ze iedere dag haar nagels schoon met een watje.

Lees ook: Gieren: vrouw blundert op trouwfoto’s beste vriendin

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels, Instagram