Viraal op TikTok voor de perfecte krullen: unicorn heatless curls

heatless curls

Wauw!

Wakker worden met de perfecte krul: wie wil dat nou niet? Het liefst creëren we allemaal binnen een handomdraai een prachtige coupe met een volle bos krullen, maar helaas ben je er in werkelijkheid een hele lange tijd mee bezig. Gelukkig kun je tegenwoordig overal heatless curlers kopen die je hierbij een handje helpen. En op TikTok gaat nu een hele handige manier om die heatless curler te gebruiken viraal.

Hitteloze krullen

Heatless curls zijn al een tijdje een trend als we op social media kijken. Menig TikTokker haalt elk trucje – gek of niet – uit de kast om de meest perfecte krul te creëren zonder een hittetool te gebruiken. Want zeg nou eerlijk: een stijl- of krultang gebruiken is natuurlijk niet bevorderlijk voor je haar.

Enne, nog zo’n nadeel van hittetools, je krullen blijven niet zitten of zakken heel erg uit. Maar, als je deze nieuwe manier van heatless curls gebruikt, krijg je echt een hele mooie slag in je haar. Op TikTok noemen ze het de unicorn heatless curls, omdat je de staaf als een soort hoorn op je hoofd vastmaakt. TikTokker Kenna McClellan probeerde de hack uit en filmde het resultaat. Haar video heeft inmiddels al meer dan 18,9 weergaven.

Eenhoorn

Hoe je de unicorn heatless curls maakt? Normaal gesproken wikkel je je haar in plukken, al draaiend zijwaarts om de staaf heen. De uiteindes bevatten een elastiek waar je het geheel mee kunt vastzetten. Vervolgens ga je lekker naar je bed en haalt het geheel er de volgende dag weer uit. In plaats van dat je de staaf aan de zijkanten van je hoofd invlecht, doe je dit nu over de lengte van je hoofd van voor naar achter.

@kennarwood I had to try this out!! I wanted to see if it made the back look better than usual! What do we think?👀👀 vertical instead of horizontal I guess👀 #heatlesscurls #heatlessblowout #curlyhair @sarasaadia ♬ original sound – Kenna McClellan

Enne, het resultaat mag er zeker zijn! Naast dat je prachtige krullen krijgt van deze truc, is het ook ideaal voor mensen die op hun zij slapen. Zo zit die vervelende staaf namelijk niet meer in de weg. Lifehack!

Lees ook: Wakker worden met de perfecte krul: Action verkoopt heatless curler

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Adobe Stock