Wacht, wat?! Er bestaan elektrische badjassen!

elektrische badjas

Koukleumen opgelet!

Nu de energieprijzen alleen maar stijgen, is het niet raar om te gaan zoeken naar goede alternatieven die je warm houden in de koudere maanden. En gelukkig is die er. Er bestaat namelijk een elektrische badjas. Geweldig, toch?

Elektrische badjas

Ben jij een echte koukleum? Dan heb jij waarschijnlijk al ergens een kast vol met elektrische dekens, elektrische voetenwarmers en een heleboel fleece dekens in je huis staan. Toch mist de elektrische badjas nog in dat rijtje. Ja, ze bestaan echt!

Wij konden het ook niet geloven, maar je leest het toch echt goed. Er zijn werkelijk waar elektrische badjassen op de markt die dienen als een elektrische deken. Ben jij dus bang dat jij met de huidige energieprijzen zit te rillen op de bank deze winter? Geen zorgen! Deze elektrische badjas gaat jouw redder in nood zijn tijdens de koudere dagen.

Navaris XXL

We hebben het natuurlijk over de Navaris XXL: een enorme elektrische deken van 195 cm bij 125 cm, van heerlijk pluche en met mouwen. Hierdoor wordt de elektrische deken weliswaar de badjas-droom van ieder mens. Met maar liefst negen warmtestanden kun je zelf bepalen wat jij de ideale warmte vindt van de deken. Daarnaast hoef je je niet druk te maken over de duur van de warmte in de verwarmde deken. Hij zet zichzelf namelijk automatisch weer uit. Ideaal!

Helaas viel dit product bij heel veel mensen in de smaak, en is de deken overal uitverkocht. Het wordt dus een kwestie van wachten en de websites in de gaten houden, mochten ze weer op voorraad komen. Duimen maar!

Lees ook: ‘Ik zei dat mijn schoonzus niet het geld had voor meer kinderen’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels