Wil je een witte broek aan vandaag? Met deze handige tip voorkom je dat ‘ie doorschijnt!

Nooit meer een doorschijnende witte broek!

Als het zonnetje buiten gaat schijnen en je lekker een kleurtje hebt gekregen, dan is het weer hoogste tijd om je witte broek uit de kast te trekken. Paar sandaaltjes erbij aan, een leuke top en je ziet er heerlijk zomers uit. Het enige jammere van een witte broek is dat de wereld meteen ziet wat voor kleur onderbroek jij aanhebt en je dat vaak pas doorhebt als je in de wc-spiegel kijkt. Met deze tips is dat verleden tijd!

  • De juiste kleur ondergoed. Natuurlijk denk je bij het dragen van een witte broek na over je kleur ondergoed, maar een veelgemaakte fout is dat mensen juist een witte onderbroek dragen onder hun witte broek. Wit zie je er júíst doorheen. Sommigen zweren bij rood ondergoed. Dit zou je ook niet zien door de witte broek. Vind je dat toch nog een beetje riskant? Dan werkt huidkleurig ondergoed het beste.
  • Juiste model. Niet alleen de kleur van je onderbroek is belangrijk, ook het model van je onderbroek speelt een belangrijke rol. Je kunt het beste gaan voor een hipster, boxer of string. Deze hebben geen randjes die je door de broek heen zou kunnen zien. Wel ligt het ook maar net aan je billen welk soort ondergoed jij het beste kunt dragen. Heb jij vollere billen? Dan kun je het beste gaan voor hipster of een boxer. Heb jij minder volle billen? Dan kun je het beste gaan voor een string.
  • Maat. Om te zorgen dat je ondergoed niet opvalt, is het erg belangrijk dat je de juiste maat broek draagt. Een te strakke broek zal je ondergoed alleen maar accentueren. Lichte kleding tekent vaak sneller dan andere kleuren en daarom is het veiliger om een broek te kiezen die net iets wijder is. Ook voor te klein ondergoed geldt hetzelfde: dat tekent ook snel. Zorg er daarom voor dat je van beide de juiste maat draagt.

Verder lezen?

  • Wist je dat déze kleur verrassend genoeg beter afkleedt dan zwart?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest

Bron: Flair Online | Beeld: Videostill ehowbeauty