Heb je een volle boezem? Zo zorg je ervoor dat je toch de juiste bh kiest

bh

Zo koop je altijd de juiste maat!

Vrouwen met een grote boezem moeten er extra goed op letten dat ze de juiste maat bh kopen; voor hen is de juiste steun erg belangrijk. Het is echter niet zo makkelijk om de juiste maat bh aan te schaffen. Met deze trucjes van lingerie-expert Jackelien Struik wordt het makkelijker!

Eén van die trucs is bijzonder te noemen.

Type

Allereerst is het belangrijk om vast te stellen wat voor type borst je hebt: een appel- of peervormige buste. Een appelbuste is steviger en heeft een volle, ronde vorm. Dit borsttype heeft in tegenstelling tot de peerbuste iets minder steun nodig.

Schudden

Als je er zeker van wilt zijn dat je bh goed zit, is het belangrijk om even naar voren te gaan hangen in het pashokje en je borsten op hun plek te schudden. Dit klinkt misschien gek, maar op die manier vallen je borsten goed in de cups en zal de bh lekkerder zitten (indien je de juiste maat hebt).

Bandjes en beugels

Let ook goed op de beugel; die mag nooit striemen, snijden of prikken. Is dit wel het geval? Kies dan een andere maat. Hetzelfde geldt voor de bandjes. Zorg ervoor dat je de sluiting altijd op de verste haakjes vast kunt zetten, zodat je ‘m eventueel nog strakker kunt zetten als je hem vaak hebt gedragen en hij is uitgerekt. Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt, is het slim om even advies in te winnen in een lingeriewinkel.

Lees ook: Draag jij altijd zwart? Dit zegt het over je creativiteit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Pixlr