Doffe zilveren sieraden? Dít is de beste manier om ze weer te laten glanzen!

Je zilveren sieraden glanzen erover met dit middeltje!

Zilveren sieraden zijn prachtig, mits ze mooi glanzen natuurlijk. Een mooie ketting, een armband of een ring: wij houden ervan. Vooral als je in de zomer een beetje bruin bent geworden ziet het er schitterend uit. Beetje jammer alleen dat je sieraden altijd zo snel dof worden, waardoor het effect een stuk minder is. Maar wist je dat je je zilver weer kan laten sprankelen met een middeltje dat gewoon al in de badkamer staat? 

Juwelier
Sommigen hollen direct naar de juwelier wanneer een sieraad een opknapbeurtje kan gebruiken, maar dat is in het geval van dof geworden zilveren sieraden helemaal niet nodig. Je hebt dat hangertje, die oorbellen of die ring zo weer glanzend. Het leuke: je hebt het wondermiddeltje dus al in huis: tandpasta!

Tandpasta
Je hebt enkel een beetje tandpasta nodig om je sieraad weer glanzend te krijgen. Spuit een beetje tandpasta op het sieraad dat onder handen genomen moet worden. Gebruik een wattenschijfje om de tandpasta over het zilveren sieraad te masseren. Wanneer je sieraad al lange tijd dof is, moet je wat langer masseren dan wanneer het pas net die doffe grijze kleur kreeg. Doe dit een minuutje en je zult meteen zien dat je zilveren sieraad weer straalt als voorheen!

Meer lezen?

Fan van dit bericht? Bewaar ‘m op Pinterest!

Beeld: Snapguide