Yay or nay: dit is de nieuwste trend op het gebied van trouwjurken

Ta dum tu dum, ta dum tu dum

Tijdens de bruiloft staat de liefde centraal. De grote dag waarop je elkaar eeuwige trouw belooft is immers ein-de-lijk aangebroken. Toch zijn alle ogen ook gericht op de kleding van de tortelduifjes. Als je elkaar het jawoord geeft, doe je dat nou eenmaal niet in je dagelijkse kloffie. Op het gebied van bruiloften zijn er ook tig trends die komen en gaan. Een van de nieuwste trends op het gebied van trouwjurken zijn: enorme strikken.

Welke bruid moet dit even zien?

Outfit

De een kiest ervoor om in het huwelijk te treden in een heuse prinsessenjurk en weer een ander kiest voor een bescheiden avondjurk of mantelpak. Elke bruid in spe kijkt hoe dan ook naar diverse trouwoutfits. De meeste bruiden willen immers iets te kiezen hebben. Elk bruidsseizoen staat er weer een nieuwe, oogstrelende trend centraal. Veel gerespecteerde designers in de bruidsindustrie zijn het erover eens dat er een nieuwe trend is opgedoken. Het aanstaande seizoen zullen er veel strikken pronken op trouwjurken en -outfits. 

Strikken

Eyecatchers van strikken op de achterkant van een jurk, strikken in de vorm van een roos op de voorkant van de outfit en kleine strikjes die de bandjes sieren; de opties zijn eindeloos. Ook hoeft een strik niet in de kleur van de bruidsjurk te zijn. Bekijk hieronder een paar oogstrelende strikken op trouwoutfits.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Details 🖤 #moniquelhuillier #mlfall19 #newarrivals

Een bericht gedeeld door Monique Lhuillier (@moniquelhuillier) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vera Wang // We are excited to announce that our Vera Wang bridal collection has arrived into our boutique. . Last week, the Bisou Bridal management team went to San Francisco to spend time at the Vera Wang flagship store and learn all about their iconic gowns. . The team is thrilled to be bringing back to Vancouver the iconic bridal collection and share with all of you the most beautiful bridal designs and construction. . @verawang @verawanggang . . . #bisoubridal #bisoubride #bisoubridetribe #bisoudesignercollections #newtrends #newdesigner #newarrivals #newgowns #weddingdressinspo #weddingdress #weddingwire #wedding #vancouverbride #vancouverbridal #vancouverbridalboutique #vancouverbridalgowns #verawangbridal #verawangweddingdress #verawang #verawangdress #verawangbride

Een bericht gedeeld door Bisou Bridal (@bisou_bridal) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A special moment 💕 #moniquelhuillier #weddingdress #realbride #wedding #bride #mlbride #albertine

Een bericht gedeeld door Monique Lhuillier Bride (@moniquelhuillierbride) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Draped Rose Diagonal Cut Gown – Discover the new Mariage SS20 Collection <3 VR #viktorandrolfmariage 📸 by @marijkeaerden

Een bericht gedeeld door Viktor&Rolf (@viktorandrolf) op

Lees ook: Hilarisch: meisje wijdt Instagrampagina aan kleding die haar vriend haat

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Pexels