Hot or not: Crocs en Balenciaga komen met Crocs-stiletto

balenciaga

Crocs, maar als stiletto’s? Het kan allemaal.

Een schoen die we niet meer uit de Nederlandse samenleving kunnen wegdenken: Crocs. In zowel het ziekenhuis als op de camping lopen mensen op deze vrolijke rubberen schoentjes. Niet alleen zijn ze comfortabel en licht, maar ze worden ook nog eens van het antibacteriële materiaal Croslite gemaakt, waardoor schimmels en zweetvoeten geen kans krijgen.

Nieuw model

Het bekende modemerk Balenciaga heeft waarschijnlijk gedacht dat deze simpele schoenen wel een metamorfose konden gebruiken. Het designermerk komt namelijk met een heuse Crocs-stiletto schoen! Ze hebben de herkenbare klompvorm en het bandje aan de achterkant van de Croc intact gelaten, ook het bijzondere materiaal van deze schoen blijft soortgelijk. De grootste verrassing van deze metamorfose? De dunne stiletto-hak.

Samenwerking

Het is niet de eerste keer dat de twee modemerken hun handen ineen slaan. Eerder kwamen Crocs en Balenciaga namelijk al met een heuse plateauschoen, waar je destijds ook aardig voor moest dokken. Hoeveel de Stiletto-crocs precies zullen gaan kosten is nog niet bekend. Zie jij jezelf al lopen op deze hakken?

stiletto

Lees ook: Huh? Die ‘lelijke’ Crocs hebben een make-over gehad, je herkent ze niet meer terug!

Bron: Tagmag | Beeld: Balenciaga, Brunopress