Dit is wat je borsten je vertellen over je persoonlijkheid

borsten persoonlijkheid

Wist je dat de vorm van je borsten veel verklapt over je karakter?

Groot, klein, rond, hangend, naar buiten wijzend: geen twee paar borsten zijn hetzelfde. Je denkt misschien dat je simpelweg geluk of pech hebt met die van jou, maar ze kunnen een hoop over je vertellen! Dat ze een weerspiegeling zijn van je gezondheid, was al langer bekend. Maar wist je al dat ze ook veel kunnen verklappen over je persoonlijkheid?

Met name de vorm kan veel over jou zeggen als persoon.

Borsten en persoonlijkheid

Volgens een Italiaanse onderzoeker, Piero Lerenzoni, kunnen je borsten veel over je persoonlijkheid vertellen. Hij vergeleek borsten in 2005 met verschillende soorten fruit. Volgens hem kunnen je borsten de vorm hebben van een citroen, papaya, appel, peer, kers, meloen, nectarine en sinaasappel. Uit het onderzoek bleek dat er een link bestaat tussen de vorm van je borsten en je karakter. Er zouden genen in je lichaam zijn die DNA bevatten die zowel de vorm van je borst als je brein beïnvloeden.

Aan de hand van welke fruitsoort zou jij je borsten beschrijven? Dit zegt het over je persoonlijkheid:

Citroen

Als je borsten de vorm hebben van een citroen (klein en symmetrisch), dan zou je elegant en intelligent zijn. Je vindt rust heel belangrijk en je houdt ervan om te lezen en alleen te zijn. Je bent emotioneel erg stabiel en je hebt een flinke dosis zelfspot. Mensen bewonderen jouw academische en professionele prestaties.

Papaya

Hebben jouw borsten de vorm van een papaya (langwerpig en hangend)? Dan ben je een supervrouw! Je hebt een sterke wil en je bent onafhankelijk en doelbewust. Voordat je actie onderneemt, zet je eerst alles op een rijtje. Je hebt veel zelfcontrole en je bent kalm en succesvol. Daardoor zou je een goede leider zijn.

Appel

Als jouw borsten klein zijn, een beetje hangen en naar buiten wijzen, dan heb je appelvormige borsten. Je bent een vrij en avontuurlijk persoon en je doet waar je zin in hebt. Ook ben je spontaan en vinden veel mensen je charmant.

Peer

Peervormige borsten zijn driehoekige borsten die een beetje hangen. Ze wijzen naar buiten en hebben grote tepels. Heb je dit type borsten, dan ben je vrouwelijk en sensueel en heb je een sterke persoonlijkheid. Je probeert jezelf continu te verbeteren en je bent open. Jij ziet altijd het positieve van iets in en je hebt een goed gevoel voor humor.

Kersen

Komt de vorm van jouw borsten het meest overeen met die van kersen? Dan heb je vooruitwijzende borsten die wat verder van elkaar af staan. Passend bij de kleur kersenrood, ben jij gepassioneerd en moedig. Je bent niet bang om uitdagingen aan te gaan en je bent goed in het nemen van beslissingen. Je bent spontaan en vrolijk en een echte gangmaker.

Meloen

Vrouwen met ronde borsten en recht vooruitwijzende tepels zijn vriendelijk en betrouwbaar. Ze zetten zichzelf vaak opzij om anderen te helpen. Mensen nemen hen snel in vertrouwen en delen hun problemen vaak met hen. Wanneer je meloenvormige borsten hebt, ben je een bemiddelaar. Je probeert altijd de harmonie te bewaren en conflicten op te lossen. Door jouw vrijgevige en verzorgende karakter, voelt iedereen zich snel thuis bij jou.

Nectarine

Borsten die de vorm hebben van een nectarine zijn klein, hangend en hebben grote tepels. Komen jouw borsten het meest overeen met dit type? Dan ben je verstandig en wijs. Je wil jezelf continu verbeteren en je houdt ervan om nieuwe dingen te leren. Je doet er alles aan om de vrede te bewaren en je kan niet goed tegen drama. Daarnaast ben je erg verzorgend en doe je je best om het anderen naar de zin te maken.

Sinaasappel

Heb je middelgrote, ronde brosten die een beetje naar buiten wijzen? Dan heb je het borstentype van een sinaasappel. Dit betekent dat je oprecht en meegaand bent. Je kunt met bijna iedereen goed opschieten en je hebt vaak snel door hoe mensen in elkaar zitten. Bekenden komen daarom vaak naar je toe voor goed advies. Je bent een harde werker en een loyale vriendin.

 

Lees ook: 9x zo kweek je een platte buik zonder dieet of sport

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Top health news | Beeld: Unsplash