Céline Dion reageert voor het eerst op kritiek over haar magere figuur

Fans maakten zich ernstig zorgen over het gewicht van de zangeres

Céline Dion dook de afgelopen maanden herhaaldelijk op in het nieuws vanwege haar gewicht. Hoewel de zangeres altijd al dun is geweest, verscheen ze tijdens de Paris Fashion Week in januari zichtbaar vermagerd op de rode loper. Dit tot ontsteltenis van vele fans, die het gewicht van Céline ‘zorgwekkend laag’ noemden. De zangeres reageert nu voor het eerst op de kritiek rondom haar figuur en laat weten dat er niets aan de hand is. ”Mijn gewicht is prima”, zo reageert Céline in Good Morning America.

”Ik ben altijd al dun geweest”, zo verdedigt Céline zichzelf.

Niets aan de hand

Céline reageerde in Good Morning America op de felle kritiek die ze de afgelopen maanden heeft gekregen op haar gewicht. ”Ja, ik ben dun. Dat ben ik altijd al geweest. Maar ik ben ook aardig, dat ben ik ook altijd geweest. Geloof me, er is niets aan de hand met mij.” De Canadese geeft toe dat ze het een tijdje zwaar had na het verlies van haar echtgenoot Rene Angelli, drie jaar geleden. ”Natuurlijk was dat heftig”, zo zegt ze. ”Maar je kunt niet ineens stoppen met leven, je moet gewoon doorgaan. Elke morgen is het begin van een nieuwe dag, waarmee je je eigen leven een frisse start geeft.”

Trots

Céline is vooral erg trots op haar kinderen, die het de afgelopen drie jaar niet makkelijk hebben gehad. ”Ze groeien op… En dan kijk ik naar ze en denk: ‘Wow, dat hebben we toch maar even mooi geflikt met z’n allen’. Dat moment vervult mij dan met trots.”

Lees ook: Meghan Markle zal haar kind waarschijnlijk niet ter wereld brengen in the Lindo Wing

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill