Superhandig! Zó hoor je een vergiet te gebruiken

Dit trucje maakt alles net weer wat makkelijker!

We gebruiken onze keukenmaterialen allemaal op onze eigen manier, maar soms kom je opeens een manier tegen die zo veel makkelijker lijkt dan alle andere. Op Twitter deelt een pasta-liefhebber een supermakkelijke manier om pasta te laten uitlekken en wij doen het voortaan ook op deze manier!

Hier hadden we nooit aan gedacht!

Makkelijkste manier
Veel mensen verbazen zich over deze keukentruc: hoezo hebben we hier niet eerder aan gedacht? Toegegeven: het is ook wel dé makkelijkste manier om pasta af te gieten en toch gebruiken we hem bijna allemaal precies andersom. Vanuit de pan je pasta in het vergiet gooien om het een beetje uit te schudden om het dan weer in de pan terug te gooien. Dat doe jij vast ook, toch?

Bolle kant
De manier die Twitteraar Daibelle deelde is veel makkelijker. Je zet het vergiet met de bolle kant in de pan en giet de pan vervolgens leeg in de gootsteen. De pasta blijft in de pan en al het water verdwijnt. Ideaal! Wij gaan onze pasta in het vervolg zo afgieten, jij ook?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Deze ovenschotel met kip en Boursin is gewoonweg heerlijk en lekker makkelijk!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash