Boer Zoekt Vrouw-deelnemer Riks trouwt in een wel héél opmerkelijke outfit: ‘Ik moet wel mezelf blijven’

Boer Riks

Geen driedelig pak voor Boer Riks

Als we heel eerlijk zijn, hadden we niet verwacht dat Riks in een net driedelig pak zou trouwen. Hij zou zichzelf niet geweest zijn in zo’n outfit. Hij stapte dan ook in een typische Riks-outfit in het huwelijksbootje met zijn Nicole.

Geen driedelig pak, maar een spijkerbroek.

Van vakantiekracht naar bruid 
De 40-jarige Boer Zoekt Vrouw-deelnemer gaf het jawoord in een spijkerbroek, overhemd en een sportief jasje aan zijn Canadese brunette Nicole. Zij werkte ooit als vakantiekracht op zijn boerderij en na zijn deelname besloot hij weer contact met haar te zoeken. Dat resulteerde in een relatie, wat leidde tot een huwelijk. Groots was het huwelijk niet. Riks en Nicole hadden een ‘intieme groep’ mensen uitgenodigd om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen.

Over zijn speciale outfit zei Riks: “Ik moet wel mezelf blijven hè? Nicole trouwde wel in een traditionele witte jurk, waarin ze er stralend uitzag. Na de ceremonie, die op 16 september plaats vond, ging het stel gelijk op huwelijksreis. “Het was echt ouderwets gezellig, geen flauwekul. Burgertje, biertje en veel gelachen.” Wij wensen Riks en Nicole heel veel geluk toe.

 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Onderzoek: maakt geld nou echt gelukkig? Als je het híeraan besteedt wel!

Bron: Libelle | Beeld: videostill