Tony Chocolonely-fans opgelet: er is nu een limited editie kerstreep!

tony

Met een bijzonder kerstige smaak!

Voor chocolade kun je ons wakker maken en vooral voor een reep van Tony Chocolonely, want die zijn -na mega lekker- ook nog eens fair trade. Ook altijd leuk is het feit dat Tony Chocolonely regelmatig met een limited edition chocoladereep komt. Was het laatst nog een reep met pompoenpit en cranberry, nu komt er een speciale glühwein-reep.

Hij kan nog in de boom hangen ook!

Winterse smaak
Tijdens de feestmaand komt het merk weer met een fantastisch nieuwe reep die je echt moet proberen deze kerstdagen. Dit jaar heeft de reep een heel bijzondere smaak: glühwein! Je proeft de zoete en kruidige smaak van stukjes sinaasappel, kruidnagel, kaneel én rode wijn. Als deze chocoladereep je niet meteen een kerstgevoel geeft, weten wij het ook niet meer!

Kerstdagen
Er bestaat een kleine kans dat deze lekkere reep lang in de kerstboom zal hangen, maar ach; dan sla er je er toch wat meer in? Het is tenslotte maar één keer per jaar kerst! De limited editie kerstrepen zijn te koop in deze webshop voor €3,49 en komen waarschijnlijk ook in de schappen van de Albert Heijn te liggen.

Lees ook: Feest voor chocoladefans: Tony Chocolonely komt met een nieuwe smaak!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Tony’s Chocolonely