Wil je hebben: déze glazenset van IKEA is enorm populair

IKEA

Deze set glazen van de Zweedse winkelketen gaat viraal

Niets is leuker dan lekker rondstruinen door de Zweedse winkelketen IKEA. Elke keer weer weet de woonwinkel ons te verrassen met geweldige spulletjes voor in huis – én nu spotten we weer een fantastisch item! Tijd om je vriendinnen op te bellen voor een avondje borrelen, want deze set glazen zal jullie avond leuker gaan maken!

TikTok

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Ook als het op leuke items voor in huis aankomt. Zo gaat er nu een hele leuke glazenset van IKEA viraal op TikTok en wij zijn obsessed. IKEA komt iedere maand wel weer met een nieuwe parel voor je interieur en dat is deze maand niet anders. TikTok was er weer als de malle bij en wist deze glazenset te spotten.

Populaire glazenset

TikTokker IKEAKungensKurva maakte een video van de glazenset in de winkel en die ging compleet viraal. De glazenset is onderdeel van de Anledning collectie bij IKEA. De set bevat een wijnglas en een waterglas en is dus perfect om je gedekte tafel iets op te vrolijken. De glazen zijn een soort van geribbeld en hebben een gouden handvat. Ook enorm leuk voor de feestdagen dus! Daarnaast is de prijs ook nog eens goed te doen, want de waterglazen kosten ongeveer €3,36 per glas en de wijnglazen €4,22 per glas. Oeh!

@ikeakungenskurva Don’t walk, RUN to IKEA! Och shoppa denna NYHET! Så vackra glas som skimmrar i ljusbrunt! ✨👏 vi är obsessed! #dontwalkrun #ikeafinds #iminloveimobsessed ♬ Im In Love Im Obsessed Rihanna x Casa Di Remix – CasaDi

Dat wordt rennen naar de IKEA, want voor je het weet zijn deze populaire glazen weer uitverkocht.

Lees ook: Wow: deze geniale truc om champignons schoon te maken kenden we nog niet

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Kookfans, Fem-Fem | Beeld: Adobe Stock