‘Een goede vriend blokkeerde me nadat ik foto’s van m’n bruiloft deelde’

bruiloft

‘Hij zei dat hij van me hield en dat hij me daarom moest blokkeren’

Madison* is een paar dagen geleden getrouwd met haar grote liefde Steve, nadat ze vijf jaar samen waren. Omdat ze de bruiloft hielden op een locatie ver van hun woonplaats af, nodigden ze maar een paar mensen uit. Nadat ze wat foto’s van de bruiloft rondstuurde, blokkeert één van haar goede vrienden haar online. Op Reddit doet ze haar verhaal en vraagt ze om advies.

Foto’s

“De bruiloft was een zogenoemde destination wedding“, begint Madison haar verhaal. Dit houdt in dat het bruidsgezelschap op reis gaat naar de plek waar het huwelijk voltrokken wordt. “Het was geweldig, echt de beste dag van ons leven. We zijn gisteren thuisgekomen en dus stuurde ik wat foto’s rond naar de mensen die niet konden komen of die we niet hadden uitgenodigd.”

Madison krijgt allemaal leuke en lieve reactie terug, totdat ze Matt een berichtje stuurt. “Ik ken Matt nu zo’n drie à vier jaar. We praten bijna dagelijks online – meestal wat willekeurige grapjes die we op het internet vinden, maar we zijn best close. Dus ik stuurde hem ook wat foto’s toe.” Madison dacht er niet teveel van en wilde gewoon haar geluk delen.

Mooiste bruid

“Hij feliciteerde me en zei hoeveel geluk Steve had. Hij zei dat ik de mooiste bruid was die hij ooit had gezien en dat hij van me houdt, maar dat hij me moest blokkeren. Hij zei dat dat het juiste was om te doen.” Madison is in shock als ze zijn bericht leest. “Ik stuurde snel een bericht terug, maar hij had me al geblokkeerd. Ik kon hem niet eens gedag zeggen en nu mis ik hem. Dit doet me pijn!”

Gevoelens

Mensen in de reacties op het forum laten haar weten dat Matt haar niet heeft geblokkeerd door de bruiloft en de foto’s, maar omdat hij gevoelens voor haar heeft en het hem blijkbaar teveel pijn doet om haar met een ander te zien. Madison vertelt dat ze verdrietig is om hoe het is gegaan. “Hij wil duidelijk geen contact meer met me en ik wil dat respecteren. Wat moet ik doen? Moet ik het gewoon maar laten gaan?” Wat voor advies zou jij Madison geven?

*Madison is niet de echte naam van de persoon in dit verhaal. Op het forum deed de vrouw haar verhaal onder de naam throwaway7264235.

Lees ook: ‘Ik heb na twee jaar nog geen vrienden of familie van mijn vriend ontmoet’

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels