Dit zijn 8 tekenen dat jij een hele goede relatie hebt

relatie

Deze tekenen vertellen je dat jouw relatie wel goed zit

Wanneer je in een relatie zit is het waarschijnlijk dat ook jullie relatie de nodige hobbels en moeilijkheden heeft. Maar hoe weet je nu eigenlijk of het goed zit in je relatie of niet? Dit zijn 8 tekenen dat het bij jou wel snor zit. 

1. Je bent niet ongerust als partner weg is

In sommige relaties is het vertrouwen zo ver te zoeken dat beide partijen wantrouwig worden als de ander een keer op stap is. Laat jij je partner zonder problemen de stad in gaan met zijn of haar vrienden en heb je geen behoefte om hem of haar om de tien minuten te controleren? Dan zit het vertrouwen in jouw relatie wel goed. Een teken van een goede relatie!

2. Je kijkt niet op de telefoon van je lief

Je kent het misschien wel van horen en zeggen maar jij doet het niet: op de telefoon van je partner kijken om de gesprekken te lezen. Je hebt er geen behoefte aan om alles wat je partner doet te controleren en vertrouwt erop dat je wederhelft geen intieme gesprekken met anderen voert.

3. Jullie moedigen elkaar aan

Wil jij je dromen najagen maar heb je nooit het gevoel dat je support krijgt van je partner? Dan bevind je je niet in een ondersteunende relatie. Wil jouw partner echter net zo graag als jij dat jij je doelen behaalt, dan heb je juist een hele goede relatie. Er is geen jaloezie of afgunst, alleen maar wederzijdse bemoediging.

4. Je wordt niet boos

Je springt niet uit je vel als hij of zij een keertje iets fout doet. Natuurlijk zijn er wel eens irritaties tussen jullie, maar jullie maken geen ruzie om ieder klein dingetje zoals de afwas of het vuilnis.

5. Jullie tonen waardering

De reden waarom vele huwelijken stranden, is omdat een of beide partijen in de relatie het gevoel hebben dat ze niet gewaardeerd worden door de ander. In jullie relatie is dat echter niet zo: jullie waarderen elkaar en laten dit ook zien.

6. Ruzies worden opgelost

Als jullie ruzie hebben draaien jullie niet om de hete brij heen. Sommige stellen lossen problemen niet op maar negeren deze in de hoop dat het probleem weggaat. Jullie doen dat anders: jullie snijden het gevoelige onderwerp aan en praten over wat jullie dwars zit. Hierdoor worden problemen niet genegeerd, maar opgelost. En dat is veel beter voor jullie relatie!

7. Jullie maken tijd voor elkaar vrij

Fulltime banen, de verzorging voor de kinderen: er zijn veel redenen waarom jullie minder tijd voor elkaar hebben dan voorheen. Quality time komt dan op de tweede plek te staan, wat vaak niet een positieve invloed heeft. In jullie relatie is dat anders: jullie maken nog steeds tijd voor elkaar vrij. Zo laten jullie zien dat jullie om elkaar geven!

8. Jullie lachen met elkaar

Als je qua humor niet op dezelfde golflengte zit, is de kans dat je ontzettend met elkaar kunt lachen heel erg klein. In jullie relatie is dat heel anders: jij vindt je partner hilarisch en omgekeerd. Je durft jezelf te zijn en al je vreemde grapjes te vertellen.

Lees ook: Oh oh… Dit is het teken dat je relatie gedoemd is om te falen

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pxhere