Bizar: ‘Mijn vader had een affaire met mijn verloofde’

vader verloofde

De man vroeg zich al af of zijn vader weer gelukkig was in de liefde

Kiran* zag dat zijn vader, Jay, het sinds het overlijden van zijn vrouw erg moeilijk had. Daarom ging de 25-jarige man geregeld met zijn verloofde even bij zijn vader langs. De laatste paar maanden zag Kiran dat het steeds beter met Jay ging – en hij was reuze benieuwd hoe dat kwam. Was er misschien een nieuwe vrouw in zijn leven? 

Affaire

“Mijn vader nodigde mijn verloofde en mij uit voor een etentje”, begint Kiran zijn verhaal op het forum Reddit. De man was ontzettend benieuwd hoe het kwam dat zijn vader ineens weer helemaal opleefde. Kiran had zo het vermoeden dat hij dat tijdens het etentje te weten zou komen. Helaas zag hij het antwoord hierop totaal niet aankomen. “Mijn vader en mijn verloofde zeiden dat ze me iets wilden vertellen, wat ik al heel vreemd vond”, vertelt Kiran. “Blijkt dat ze al drie maanden een seksuele relatie hebben”, aldus een geshockeerde zoon.

Pijnlijk verhaal

“De sukkel die ik ben, vroeg ik ze hoe vaak het al was gebeurd”, gaat Kiran verder, die op dat punt begon te hyperventileren. Hoewel Jay en Kirans verloofde dit eerst niet wilden vertellen, kreeg Kiran uiteindelijk het hele verhaal te horen. “Dat zal ik hier niet delen, het is al pijnlijk genoeg”, aldus de man. “Ik zei tegen mijn vader dat hij mijn verloofde kon houden en ik zei tegen haar dat ik de sleutels van mijn appartement terugwilde.” Om haar zo min mogelijk te hoeven zien, zei Kiran dat hij zelf haar spullen wel zou inpakken. “Je kunt je spullen op komen halen als ik klaar ben”, zei hij tegen zijn verloofde. Uiteindelijk stuurde Kirans verloofde haar moeder om haar spullen op te halen, omdat ze zelf niet meer durfde. “Haar moeder was benieuwd wat er was gebeurd, dus ik vertelde haar het hele verhaal”, vertelt Kiran. “Ze was in shock en hoopte dat ik me er goed doorheen zou slaan.”

Mentale gezondheid

Ondertussen kreeg Kiran honderden berichten van zijn vader en zijn verloofde. “Ik reageerde niet en belde ze ook niet terug. Blijkbaar was mijn vader erg bang dat ik mezelf iets aan zou doen, want hij had de politie naar mijn huis gestuurd”, vertelt de man. “Nou, bedankt pap. Fijn dat je je zo bekommert om mijn mentale gezondheid, misschien had je dat moeten bedenken voordat je met mijn verloofde het bed in dook”, snauwt Kiran op het forum. Hij vertelde de politieagenten dat hij geen zelfmoordneigingen had en legde het hele verhaal uit. “Zelfs de politieagenten keken me vol medeleven aan, waardoor ik me nog meer schaamde voor alles.”

Vergeven en vergeten?

Kirans verloofde – inmiddels ex-verloofde – is weer bij haar ouders ingetrokken, maar het lijkt erop dat ze nog wel contact heeft met Jay. “Mijn vader blijft me maar sms’en dat ze zich zorgen maakt om mij”, vertelt Kiran. “Blijkbaar ben ik de klootzak hier, omdat hij vindt dat ik haar niet zo zou moeten behandelen. Jay probeert het nu goed te maken tussen ons en wil dat ik haar vergeef. Wat moet ik doen?” Wat zou jij Kiran aanraden?

*Kiran en Jay zijn niet de echte namen van de vader en zoon. De man doet zijn verhaal op het forum onder de naam ThrowRA324932493248.

Lees ook: Drama voor de bruiloft: ‘Mijn verloofde ging vreemd tijdens mijn vrijgezellenfeest’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels, Andrew Neel