Drama voor de bruiloft: ‘Mijn verloofde ging vreemd tijdens mijn vrijgezellenfeest’

verloofde vreemd

De vrouw vraagt zich nu af of ze nog met hem moet trouwen

Holly* en haar verloofde Thomas stappen over vier weken in het huwelijksbootje. Althans, dat was het plan. De vrouw weet niet of ze het nog ziet zitten om met Thomas te trouwen, nadat ze erachter kwam dat hij tijdens haar vrijgezellenfeest vreemdging met zijn ex-vriendin. 

Affaire

Met nog vier weken op de teller lijkt de bruiloft van Holly en Thomas volledig in de soep te lopen. De vrouw kwam er namelijk achter dat haar verloofde een affaire heeft met zijn ex-vriendin. Om het allemaal nog een tandje erger te maken, deed hij dit stiekem terwijl Holly weg was voor haar vrijgezellenfeest. Op het forum Reddit doet de vrouw haar verhaal.

Sms’jes

“Ik had al een slecht voorgevoel, dus ik ging door zijn sms-berichten heen”, biecht Holly op. Al snel bleek dat haar voorgevoel klopte. “Hij was met zijn ex-vriendin aan het sms’en voordat ik überhaupt vertrok naar mijn vrijgezellenfeest.” Toen Holly haar verloofde hiermee confronteerde, ontkende hij het niet.

Veel ouder

Niet alleen is Holly razend dat Thomas dit doet terwijl ze over vier weken in het huwelijksbootje stappen, ook vindt ze het maar vreemd dat haar verloofde voor een veel oudere vrouw kiest. Zijn ex-vriendin is namelijk twaalf jaar ouder dan dat zij is. “Hij is 31 en zij is 40”, schrijft ze woedend op het forum.

Trouwen of niet trouwen?

Holly weet niet goed wat ze moet doen. “Ik denk dat ik niet meer met hem wil trouwen, maar ik ben bang dat ik aan hem ga toegeven als ik hem zie vanavond”, vertelt ze. “Ik heb ook een zoontje van vijf en dit zou dan de tweede relatiebreuk zijn die hij meemaakt (de eerste was met zijn vader). Dat breekt mijn hart.”

“Ik heb kracht en advies nodig”, schrijft de vrouw op het forum. Wat zou jij Holly willen aanraden?

*Holly en Thomas zijn niet de echte namen van de man en vrouw. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam kenzfrenz.

Lees ook: Man biecht op: ‘Mijn vrouw zou er beter uitzien als ze make-up zou dragen’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels, Vera Arsic