‘De ex van mijn verloofde stuurde me een intieme foto van hen’

intieme-foto

‘Ik heb het nog altijd niet aan hem verteld’

Julie* is al een half jaar verloofd met Brandon. Voordat Brandon iets met Julie kreeg, had hij een relatie met Iris. Zij is duidelijk nog niet over die relatie heen, want ze heeft Julie een behoorlijk intieme foto gestuurd. Julie weet niet wat ze met de situatie aan moet en vraagt lezers op Reddit om raad.

Expliciet beeld

“Brandon en ik zijn inmiddels twee jaar samen, waarvan een half jaar verloofd”, begint Julie haar verhaal. “Voordat hij iets met mij kreeg, had Brandon een relatie met Iris. Zij is een paar jaar ouder dan wij. Hoewel Brandon de relatie achter zich gelaten heeft, is dat bij Iris duidelijk niet het geval. Ze is op de een of andere manier aan mijn telefoonnummer gekomen en heeft me een paar weken geleden een foto gestuurd van haarzelf en Brandon. Het was een erg expliciet beeld, dus ik schrok er behoorlijk van. Ik besloot niets aan Brandon te vertellen, omdat ik bang was dat dat voor problemen zou zorgen.”

Alsof ze elkaar niet kenden

Bang dat Brandon vreemdgaat met Iris, is Julie niet. “De foto’s waren duidelijk afkomstig uit een tijd waarin Brandon en ik elkaar nog niet kenden. Daar heb ik dus geen moeite mee, maar wel met het feit dat Iris dat zomaar naar mij stuurde. Ik weet niet wat ze ermee wilde bereiken, want Brandon en ik zijn verloofd en erg gelukkig. Als ze van plan is ons uit elkaar te drijven, kan ze dat proberen tot ze een ons weegt.” Toch werd de situatie een paar dagen geleden nog lastiger voor Julie. “Brandon en ik waren bij een concert en ineens zag ik Iris staan. Ik verstijfde meteen en kreeg toen door dat ze ons ook gezien had. Ze kwam op ons aflopen en deed net alsof Brandon en zij goede vrienden zijn. Ook liet ze het lijken alsof ze geen idee had wie ik ben.”

Lastige situatie

Brandon had niets door en weet niks van de foto’s. Hij nodigde Iris daarom uit om iets met hen te gaan drinken. “Daar was ik het natuurlijk absoluut niet mee eens”, schrijft Julie. “Ik nam Brandon apart en zei dat ik zo snel mogelijk naar huis wilde. Ik gebruikte een smoes en zei dat ik me niet lekker voelde. Het werkte, want we zijn kort daarna vertrokken zonder nog iets tegen Iris te zeggen. Thuis durfde ik niet tegen Brandon te beginnen over de hele situatie. Het zit me echter nog steeds dwars, ook al is het een paar dagen geleden. Ik heb geen behoefte om intiem te zijn met Brandon, omdat ik telkens aan die foto blijf denken. Moet ik hem erover vertellen?” Wat zou jij Julie aanraden?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam EggplantUnlucky5005.

Lees ook: ‘Mijn vrouw wil niet meeverhuizen naar het buitenland voor mijn werk’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Molnár Bálint