Familie Meiland geeft update over hereniging met zieke Nadège

meiland nadege

‘Best emotioneel allemaal’, aldus Erica Meiland over de reünie

Dat de Meilandjes niet helemaal lekker afscheid hadden genomen van huishoudster Nadège bij hun exit uit Frankrijk, was wel duidelijk. Over en weer vlogen de verwijten je om de oren. Maar nu is er dan tóch een hereniging gekomen tussen de familie Meiland en Nadège. Erica Meiland vertelt bij Shownieuws over de bijzondere ontmoeting.

Meiland vs. Nadège

Waar Nadège eerst nog gezellig meeging op vakantie met de Meilandjes, konden de twee partijen elkaar enige tijd later niet luchten of zien. Er was veel onduidelijkheid en onenigheid over het ontslag van Nadège, die vervolgens uit de school klapte over de familie. De ruzie werd daardoor breed uitgemeten in de pers. Uiteindelijk is de ruzie toch bijgelegd: toen hondje Bommel overleed, stuurde Nadège de Meilandjes een mail om ze een hart onder de riem te steken. Zo kwam het toch weer goed tussen de familie en de Franse dame.

Ziekte

Bovendien blijkt dat de voormalig werkster ontzettend ziek is: darmkanker. Haar grote wens is om nog één keer naar Nederland af te kunnen reizen en de familie waar ze zo lang lief en leed mee deelde nog een laatste keer te zien. Helaas is ze ontzettend verzwakt door de bestralingen en operaties, én waren door corona lange tijd de grenzen op slot.

In vervulling

Maar nu laat Erica Meiland aan Shownieuws weten dat de langverwachte reünie eindelijk heeft plaatsgevonden. Bij de sleuteloverdracht voor Chateau Marillaux besloot de familie Meiland om bij de Française langs te gaan. “Best emotioneel allemaal”, deelde Erica met Shownieuws. In het bijzonder de reünie met de kleine Claire was ontzettend bijzonder voor Nadège. Op foto’s is te zien hoe Maximes dochter vrolijk bij Nadège op schoot zit. Zelf de prachtige reüniekiekjes zien? Klik dan hier.

Lees ook: Maxime Meiland doet boekje open over haar aanstaande trouwjurk

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Shownieuws, Tips & Weetjes | Beeld: BrunoPress