Kan dit of niet? ‘Mijn vriendin sliep samen met een andere jongen in één bed’

jongen bed

Wat vind jij: moet dit kunnen of is dit respectloos naar haar vriend toe?

William* en zijn vriendin Tessa zijn al vier jaar dolgelukkig samen en vertrouwen elkaar volledig. Toch zit het William niet helemaal lekker dat Tessa onlangs met een andere jongen in een bed heeft geslapen. 

Met een andere jongen in bed

“Mijn vriendin ging onlangs met een paar van onze vrienden op vakantie. Ik kon helaas niet mee, omdat ik een belangrijke werkpresentatie had”, begint William zijn verhaal op Reddit. Doordat er niet genoeg bedden in de Airbnb waren, moest Tessa met iemand anders in één bed slapen. Zo belandde ze bij Ben, haar beste vriend sinds de basisschool, in bed. William kwam er pas na de vakantie achter dan zijn vriendin bij een andere jongen in bed had geslapen.

Respectloos

“Ik weet niet hoe ik me hierbij moet voelen”, vertelt William. “Ik ben er vrij zeker van dat er niets tussen hen is gebeurd, want ik vertrouw ze beiden volledig. Mijn beste vriend ging ook mee op vakantie en verzekerde me dat er niets raars tussen hen aan de hand was. Toch vind ik het wel een beetje respectloos dat mijn vriendin met een andere jongen in één bed heeft geslapen. Vooral omdat ze me dit pas vertelde toen ik haar ernaar vroeg”, gaat de man verder.

Advies nodig

De slaapsituatie van Tessa zit William duidelijk niet lekker. “Ik weet niet zeker of ik haar hierop moet aanspreken of niet. Wat denken jullie?”, vraagt hij op het forum. Wat zou jij William willen aanraden?

*De namen in dit verhaal zijn gefingeerd. De man doet zijn verhaal op het forum onder de naam Artistic_Action_3303.

Lees ook: Vrouw vraagt zich af: ‘Kan ik verliefd worden op iemand die ik niet aantrekkelijk vind?’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels, Anna Pou