Deze 3 sterrenbeelden zijn echte knuffeldieren

knuffelen

Zit jouw partner ertussen?

Niet iedereen heeft dezelfde liefdestaal. De één overlaadt je met lieve woordjes en complimentjes, terwijl de ander je liever helpt met allerlei praktische dingen. Een andere bekende liefdestaal is lichamelijk contact. Kusjes, omhelzingen en vooral: knuffelen. Dat is wat deze drie sterrenbeelden het liefste doen met hun partner!

Stier

Voor de Stier kan het niet romantisch genoeg. Dit sterrenbeeld is gek op romantiek en houdt van knusse avondjes op de bank met een goed glas wijn en fijne muziek op de achtergrond. En volgens de Stier hoort fysiek contact daar absoluut bij. Lekker tegen elkaar aankruipen en elkaar overladen met kusjes: dat is wat dit sterrenbeeld het liefste doet in een relatie.

Kreeft

Kreeft is van alle sterrenbeelden het meest emotioneel. Dit sterrenbeeld kan soms verlegen overkomen, maar stiekem zijn Kreeften juist heel fysiek ingesteld. Ze zijn echte huismussen en hebben een liefdevol karakter. Ze verzorgen anderen graag, en daar hoort een knuffel natuurlijk bij. In een relatie houdt de Kreeft er ook van om voldoende aandacht te krijgen van zijn/haar partner. Dus is jouw vriend of vriendin een Kreeft? Verwen die lieverd eens met een dikke knuffel!

Vissen

Net als de Kreeft is het sterrenbeeld Vissen heel gevoelig en emotioneel. Ze kunnen zich goed inleven in de ander, wat er soms in resulteert dat ze meer geven dan nemen. En dat terwijl Vissen het meest aanhankelijke sterrenbeeld is en dus niets liever heeft dan een fijne hug!

Lees ook: Deze sterrenbeelden vinden uiterlijk belangrijker dan innerlijk

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: FLAIR | Beeld: Unsplash, Courtney Cook