WIN: 2x Party Collection-pakketten van Patty Brard

Patty Brard Hans Klok

Magic is in the air!

De feestdagen staan voor de deur en dan mag een glitterende outfit natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig helpt Patty Brard ons deze donkere dagen door, en komt met een heuse limited edition Party Collection. Goed nieuws, want wij geven twee pakketten weg vol party items! 

Deze winactie is gesloten, de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Party Collection

Patty Brard heeft weer een nieuwe collectie, en werkt voor de limited edition Party Collection samen met niemand minder dan illusionist Hans Klok. Magic is in the air, want samen toveren ze iedereen om in de perfecte glitter outfit. Zo vind je in de collectie verschillende kledingstukken waarmee je thuis, op je werk of bij het boodschappen doen – want ook dat vraagt soms om een goeie glitter – gegarandeerd straalt. Denk aan party jurkjes, hippe glitterkostuums, glitter flair broeken, shirts en colberts.

Maar een glamoureuze zonnebril en de gouden Hans Klok-föhn mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Alleen nog een spray haarlak en je bent klaar om te borrelen!

Kans op kaarten

Wil jij met de feestdagen ook shinen? Dingen voor Vrouwen mag 2 volle pakketten weggeven met spullen uit de Party Collection, zoals een Party bingo set, een Party set, een gouden föhn en meerdere kledingstukken.

Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Je hoeft alleen onderstaand formulier in te vullen vóór 5 januari 2023 23:59. Winnaars ontvangen bericht en krijgen een pakket thuisgestuurd.

Lees ook: Patty Brard heeft vanaf nu haar eigen podcast

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron en beeld: Kruidvat