Zo kun je in de kou toch een panty dragen

panty

Laat die benen zien!

Nu het superkoud is buiten, trekken we toch minder snel een rok of jurkje aan. Natuurlijk, het staat geweldig, maar die bevroren benen heb je er echt niet voor over. Gelukkig is er toch een oplossing voor wie in de winter de benen wil laten zien. 

Fleece panty

Nee, we hebben het niet over de maillot die je vroeger als klein meisje droeg. De fleece panty is een totaal nieuwe uitvinding die uit twee lagen bestaat: de binnenkant is gevoerd met een dikke, huidkleurige fleece stof, en daarover heen valt de klassieke, zwarte pantystof zoals we die gewend zijn. Het ziet er dus uit alsof je een ‘normale’ panty draagt, terwijl je jezelf juist lekker dik in hebt gepakt. Superhandig!

Populair

De fleece panty’s zijn enorm populair sinds de uitvinding viraal is gegaan op social media. Heb je nog geen fleece panty of ben je op zoek naar een alternatief? Je kunt ook prima een huidkleurige thermo panty of legging aandoen en daaroverheen een simpele zwarte panty aantrekken: dat geeft hetzelfde effect.

Statisch

Nu het weer kouder wordt, merk je misschien ook dat je panty’s statisch worden, waardoor ze vastplakken aan je jurk of rok. Om dit te voorkomen kun je een beetje handcrème uitsmeren over je panty. Dit zorgt ervoor dat de statische lading verdwijnt en je panty niet meer blijft kleven. Veel beter!

Lees ook: Dankzij deze vier tips gaan je panty’s een stuk langer mee

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash, Jan Szwagrzyk