Deze sterrenbeelden vinden uiterlijk belangrijker dan innerlijk

uiterlijk

Liever beauty dan brains?

Als je op zoek bent naar een partner, wil je het liefst natuurlijk the best of both worlds: een fijn innerlijk met een mooie buitenkant. Want laten we eerlijk zijn, lief zijn is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Sterker nog, deze vier sterrenbeelden vinden het uiterlijk het allerbelangrijkste bij een partner!

Weegschaal

Bij Weegschaal gaat het niet eens zozeer om hoe knap iemand is, maar vooral om hoe verzorgd iemand voor de dag komt. Als een man zich niet goed geschoren heeft of een week lang in dezelfde trui loopt, kan dat voor dit sterrenbeeld een enorme dealbreaker zijn. Niet onbelangrijk om hierbij te vermelden, is dat Weegschaal zelf nogal gesloten is. Focussen op innerlijk is voor dit sterrenbeeld – zowel bij zichzelf als bij een ander – erg lastig.

Schorpioen

Schorpioen is in het vinden van de ware liefde nogal kieskeurig. Dit sterrenbeeld heeft een – soms onmogelijk – plaatje in het hoofd waar zijn/haar partner aan moet voldoen. Vooral uiterlijk speelt hierbij een grote rol. Is een man of vrouw verder helemaal wat Schorpioen zoekt, maar heeft hij/zij nét niet de haarkleur die dit sterrenbeeld wenst? Helaas, dan wordt het niets.

Boogschutter

Voor Boogschutter is aantrekkingskracht een van de belangrijkste aspecten van een relatie. En ja, dan speelt uiterlijk zeker mee. Bovendien vindt dit sterrenbeeld het moeilijk om zich kwetsbaar op te stellen, waardoor Boogschutter liever focust op de buitenkant dan de binnenkant. Die emotionele connectie komt later wel!

Ram

De mooie dingen in het leven: dat is waar Ram van geniet. En daarbij geldt voor dit sterrenbeeld ook dat een potentiële partner mooi moet zijn. Natuurlijk hoef je er echt niet uit te zien als het zusje van Angelina Jolie, maar een fysieke aantrekkingskracht is wel vereist. Ook niet zo gek, je moet er wel naast wakker worden toch?

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: FLAIR | Beeld: Unsplash, Laura Chouette