Achter deze ene dollar gaat een romantisch liefdesverhaal schuil

dollar

Geen groot geldbedrag, wél heel veel liefde

Liefde is niet te koop: het is een veelgehoorde uitspraak, maar in dit liefdesverhaal speelt een enkele dollar wel een grote rol. De Amerikaanse Jason reageerde op het forum Reddit op de vraag ‘Wat is het mooiste dat een dollar je ooit heeft opgeleverd?’ en dat resulteerde in dit bijzondere verhaal.

De man is nu gelukkig getrouwd en heeft drie prachtige kinderen.

Flirt

“Op de middelbare school vond ik een meisje erg leuk en ik flirtte veel met haar”, begint Jason zijn verhaal. “Tijdens een reisje kocht ze kauwgom voor me bij een pompstation. Ik wilde haar 1 dollar terugbetalen, maar ze weigerde. Ik stopte het alsnog in haar zak. Ze stopte de dollar daarna terug in mijn rugzak en zo begon het geheen-en-weer met het dollarbiljet.”

Dé dollar

Op een dag besloot Jason de stoute schoenen aan te trekken. “Ik wilde haar mee uit vragen en schreef ‘Wil je met me uit?’ op het biljet en gaf het terug aan haar. Ze zei ja. Ongeveer vier jaar later had ik de dollar nog steeds. Tijdens ons jubileum schreef ik ‘Wil je met me trouwen?’ onderaan de dollar. We zijn nu 15 jaar getrouwd en hebben drie fantastische kinderen. We hebben de dollar nog altijd.”

Lees ook: Dit zijn de meest romantische steden ter wereld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Reddit Jfreak7