Prins Harry én Ed Sheeran delen hilarische video met belangrijke boodschap

Met een beetje humor brengen de twee gingers een belangrijke boodschap over

Gisteren hintte een filmpje op het Instagramaccount van prins Harry en Meghan Markle al op een samenwerking tussen Ed Sheeran en Harry. Grappen dat de twee gingers iets voor roodharigen zouden doen, werden al snel gemaakt. Een serieuzere zaak bleek echter het geval te zijn, zo vertellen de heren vandaag op Instagram. 

Ter ere van World Mental Health Day slaan de twee Britten de handen ineen.

Mentale gezondheid

“Het is World Mental Health Day!”, laat het Instagramaccount van de Hertog en Hertogin van Sussex weten. “Zowel Prins Harry als Ed Sheeran willen er zeker van zijn dat je niet alleen vandaag, maar elke dag zorgt draagt voor jezelf, je vrienden en iedereen om je heen.” Het bericht luidt dat er geen enkele reden is waarom je in stilte moet lijden en dat het belangrijk is dat je vertelt hoe je je voelt. Ook drukt het bericht je op het hart om eens aan anderen te vragen hoe het nu echt gaat en om te luisteren naar het antwoord. Het is een ernstige boodschap, maar de Hertog van Sussex weet samen met niemand minder dan zanger Ed Sheeran wat luchtigheid te creëren om de boodschap over te dragen. In een hilarische video spelen de heren het voor elkaar. Bekijk hieronder het – zoals Harry het zelf noemt – slightly awkward moment.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Both Prince Harry and Ed Sheeran want to ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you. There’s no need to suffer in silence – share how you’re feeling, ask how someone is doing and listen for the answer. Be willing to ask for help when you need it and know that we are all in this together. #WMHD Check out the accounts below for more resources and support: @Heads_Together @Calmzone @MentalHealthFoundation @CharityNoPanic @SamaritansCharity @YoungMindsUK @GiveUsAShoutInsta @Childline_official @LetsTalkAboutMentalHealth @Jedfoundation @Pandas_UK @Charitysane @MindCharity @TimeToChangeCampaign @RethinkMentalIllness @MentalHealthMates @ActionHappiness @MHFAEngland @DitchTheLabel @TheBlurtFoundation

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Lees ook: Moeder houdt borstkanker geheim voor dochter (16): ‘Ik wil haar niet tot last zijn’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Sussex Royal | Beeld: Videostill Instagram Sussex Royal