Prins Harry is al bezet, maar deze 10 Harry lookalikes staan voor je klaar!

Harry

Prins Harry heeft dikke verkering, maar deze Harry’s nog niet!

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Engelands meest begeerde vrijgezel prins Harry gaat zich binnenkort settelen met actrice Meghan Markle. Vind jij het nou ook zo jammer dat je denkbeeldige relatie met Harry nu echt voorgoed voorbij is? 

Niet getreurd, want deze knappe roodharige vrijgezellen zijn nog in de race!

Blind dates

Een ludieke actie: voor alle teleurgestelde mensen die heimelijk verliefd waren op prins Harry trommelde de NS tien roodharige vrijgezelle mannen op. De mannen werden door de NS op de trein gezet in de richting van Londen, waar ze een blind date zouden hebben. Met deze blind date gingen de mannen langs alle romantische plekjes van de Engelse hoofdstad. Helaas maak jij dus geen kans op een blind date met deze mannen, maar als het afspraakje geen succes heeft gehad dan zijn ze nog steeds single and ready to mingle. 

Succes?

En of de dates succes hebben gehad, daar moeten we nog even op wachten: op 18 mei -toevallig ook net een dag voordat de royal wedding plaatsvindt- maakt de NS bekend of de Nederlandse broertjes van prins Harry hun eigen Meghan Markle hebben gevonden. Op de Facebookpagina van de NS zullen de avonturen van de Harry’s bekendgemaakt worden en weten we dus ook of er voor ons nog een kansje in zit of niet.

Lees ook: Heftig: appartement Sylvie Meis getroffen door ontploffing

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: NS | Beeld: NS