Joris: ‘Mijn vriendin verbergt mij op haar sociale media’

koosnaampjes relatie

Ze wil hem pas laten zien als hij haar ten huwelijk vraagt

Joris* is ontzettend gelukkig met zijn grote liefde Kae. Echter, is ze erg actief op sociale media maar post ze niets van hem of hun relatie. Toen Joris onlangs naar de reden vroeg, vertelde ze hem dat dit komt omdat ze nog niet verloofd zijn. Hoewel hij zelf niet zoveel waarde hecht aan sociale media, wordt hij hier wel een tikkeltje onzeker door. Hij doet anoniem zijn verhaal op het platform Reddit

Helemaal in love

Joris begint zijn verhaal op het platform met: ”Ik heb nu iets meer dan een jaar een relatie met Kae. We hebben het geweldig samen. Uitstapjes, dates, romantische weekendtjes, maar we kunnen ook gewoon genieten van elkaar wanneer we helemaal niets doen. We steunen elkaar en er is nooit iets voorgevallen waardoor er bij één van ons twijfels ontstond.” Kortom: Joris denkt in Kae zijn ideale vrouw gevonden te hebben. Toch is er iets wat hem de laatste tijd dwars zit.

Socials

”De eerste paar maanden van onze relatie plaatste mijn vriendin geregeld foto’s van waar we heen gingen, maar nooit iets met mij erop. We maakten altijd foto’s van ons samen en ik nam er een ​​aantal van haar afzonderlijk, maar zij plaatste alleen de individuele foto’s.” Joris dacht destijds dat dit kwam omdat het nog vrij pril was,  maar vorige maand, nadat ze dit opnieuw deed tijdens hun reis naar New York, kwam hij erachter dat ze hier een reden voor had.

Verloofd

Hij vervolgt zijn verhaal met: ”Ik bracht onlangs het onderwerp ter sprake om ons als koppel op sociale media te plaatsen. Ze vertelde me dat ze liever geen foto’s met mij erop zet totdat we verloofd zijn.” Alleen dan voelt ze zich naar eigen zeggen op haar gemak om leuke kiekjes met Joris te posten. Hoewel Joris zelf niet heel erg van de sociale media is, moet hij toegeven dat het hem een beetje stoort. ”Haar socials worden gepresenteerd als een weerspiegeling van haar leven, en op dit moment hoor ik daar helemaal niet bij.”

Joris is een tikkeltje onzeker geworden door de reden die zijn vriendin hem heeft gegeven. ”Ik krijg een beetje het gevoel alsof ze me verbergt. Het voelt alsof ze nog niet zeker is van haar relatie met mij. Is dat onredelijk?” Hij vraagt zich af hoe anderen hierover denken en of ze wellicht in een zelfde soort situatie hebben gezeten.

Wat zou jouw advies voor Joris zijn?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit deelt de man zijn verhaal onder de naam ThrowRA837293.

Lees ook: Ah oh: ‘Mijn vriend wil het uitmaken nadat hij stiekem mijn berichten las’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels