Nu verkrijgbaar bij de MediaMarkt: een kant-en-klare droombruiloft!

Je hoeft niets meer te doen, alleen genieten!

Wel zin om in het huwelijksbootje te stappen maar zit je er niet op te wachten die hele droombruiloft te plannen en te veranderen in een ware bridezilla? Dan moet je gewoon even een bezoekje brengen aan MediaMarkt; de elektrowinkel verkoopt namelijk hele bruiloften. Say what?!

De dag van je leven kun je nu gewoon kopen in de winkel!

MediaMarkt
Sinds kort heeft de MediaMarkt het assortiment uitgebreid; naast computers, telefoons, wasmachines en andere huishoudelijke apparaten verkoopt de keten nu ook heuse bruiloften. Voor de schappelijke prijs van 9499 euro hoef je zelf niets meer te doen ‘behalve genieten van de mooiste dag van jullie leven’, aldus MediaMarkt op haar website. Maar wat krijg je precies voor die prijs? Een volledig verzorgde droombruiloft! Je kunt ‘m overigens ook winnen, dan zit er zelfs een huwelijksreis naar de Malediven of Mauritius bij in…

Inbegrepen
Bij de prijs van een kleine 10.000 euro zit aardig wat inbegrepen; zo krijg je een trouwjurk van Mary Borsato, een maatpak van Rietbergh, een bruidstaart, muziek van LoveSound, ringen, bloemen, het bruidsboeket… Alles wat je nodig hebt voor een prachtige bruiloft! Divorce-acteur Dirk Zeelenberg wordt zelfs je trouwambtenaar! Het enige dat je hoeft te doen is een trouwerij aanschaffen, dit kun je dit zelfs op de website doen. Ook geeft MediaMarkt je de kans om de droombruiloft te winnen. Om hier kans op te maken moet je tijdens het Gekkenhuis iets kopen, de unieke code invoeren en je maakt kans. Gooi je bonnetje niet weg; als je hebt gewonnen heb je deze nodig om je prijs te innen.

Lees ook: mishandelde hond is voor iedereen bang, behalve voor deze baby

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: MediaMarkt | Beeld: Pexels