Melissa: ‘Mijn verloofde houdt onze relatie voor een vrouwelijke collega geheim’

vrouw

‘Mijn partner was flirterig’

Melissa* en haar partner Joep zijn al tien jaar samen. Tot nu toe was het een gezonde en liefdevolle relatie, het stel is dan ook van plan om volgend jaar te trouwen. Alleen die plannen worden nu misschien gewijzigd… Melissa deelt op het platform Reddit namelijk dat ze erachter is gekomen dat Joep hun relatie geheim houdt voor een vrouwelijke collega. 

Afstandelijk

“Onlangs merkte ik dat mijn verloofde een stuk korter en afstandelijker tegen me deed”, begint Melissa haar verhaal. Ze dacht dat het misschien aan hun drukke werkschema’s lag. Toen Joep een opmerking maakte die haar niet helemaal lekker zat, begon ze te twijfelen. “Hij zei iets over tennissen, wat we meestal samen doen. We waren dit voorjaar nog niet geweest, dus vroeg ik hem wanneer hij was geweest. Hij vertelde dat hij op een willekeurige ochtend alleen was gegaan om zijn opslag te oefenen.”

Het lijkt misschien een logische reden, maar toch had Melissa het idee dat er iets niet helemaal klopte. “Zijn racket moest opnieuw worden bespannen, dus het leek me niet dat hij kon tennissen. Ik zei dat het oké was, maar toch kon ik het niet loslaten”, aldus Melissa. Ze besluit zijn telefoon te doorzoeken en vond één ding: een reeks berichtjes aan iemand genaamd Shawn.

Flirterig

In de berichtjes vertelt Shawn aan Joep dat ze hem mist en dat ze hem vraagt om samen iets te doen. Haar berichten gaan samen met hartgezichten en zoen-emoiji’s. “Mijn partner was flirterig, maar hij weigerde elke poging om eens samen af te spreken. Wat me raakte was een berichtje over waar hij was in een weekend in januari. Hij zei dat hij ‘op bezoek was bij vrienden in Michigan’, maar dit was onze reis waar we onze verloving met zijn tweetjes vierden!” Voor Melissa werd het duidelijk dat Joep hun relatie geheim probeerde te houden voor Shawn.

Andere vrouw

“Toen ik het telefoonnummer van Shawn opzocht, zag ik dat deze persoon een heel andere, veel vrouwelijkere naam heeft. Ik denk dus dat hij haar naam heeft veranderd zodat ik geen vragen ging stellen over de berichtjes die hij ontving.” Melissa geeft aan hem hiermee te willen confronteren, alleen ze weet niet goed hoe. Ze vraagt Reddit-gebruikers om advies. Wat zou jij haar adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam stephv3.

Lees ook: Mila droeg wit op de bruiloft van een vriendin: ‘Ben ik fout?’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels