‘Mijn man ging vreemd vlak na mijn bevalling’

vreemdgegaan

De vrouw kan haar man niet vergeven

De 23-jarige Nova* is onlangs bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar vriend Lloyd zijn al sinds hun zestiende samen en hebben beiden een goede baan en een huis samen. Echter, Nova is erachter gekomen dat Lloyd vlak na haar bevalling is vreemdgegaan. Op Reddit doet ze haar verhaal.

Leven opgebouwd

“Mijn man en ik zijn al vanaf ons zestiende samen. Na onze studies kregen we beiden een goede baan en schonken mijn schoonouders ons een huis. We hadden alles dus goed voor elkaar en verwachtten vorig jaar ons eerste kindje”, begint Nova haar verhaal.

“Ons leven was geweldig en het ging goed tussen ons. Soms hoefde ik niet eens na te denken over koken, schoonmaken en andere huishoudelijke taken omdat hij dat dan al had gedaan.”, schrijft Nova. Onlangs is er echter een einde gekomen aan het sprookje voor Nova, want ze is erachter gekomen dat Lloyd ontrouw is geweest.

Vreemdgegaan

“Nadat onze baby was geboren, is Lloyd blijkbaar vreemdgegaan. Hij heeft me bedrogen door met een willekeurig meisje dat hij had ontmoet in een café naar bed te gaan. Lloyd vond haar verder niet eens leuk, maar het meisje kwam uiteindelijk achter de sociale media van mijn man en mij en heeft toen opgebiecht aan mij dat ze met hem is vreemdgegaan”, vervolgt Nova haar verhaal.

“Uiteindelijk heb ik ons huis verlaten en ben ik met mijn dochter teruggegaan naar mijn broer, waar ik woonde voordat ik trouwde met Lloyd. Mijn moeder vroeg wat er was gebeurd en ik heb haar alles verteld. Ze zei dat ze achter me stond, wat ik ook zou beslissen. Het is nu meer dan vier maanden geleden sinds deze onzin is gebeurd. Mijn man blijft me bellen en appen, maar ik heb nooit gereageerd. Hij wist dat vreemdgaan voor mij einde relatie zou betekenen”, stelt Nova.

Vergeven of niet

Echter, Lloyd blijft proberen contact te zoeken met Nova. “Het bellen en appen wordt steeds erger en hij komt met allemaal smoesjes. Zo roept hij nu dat hij ons kind wil zien en vindt hij dat ik haar tekort doe omdat ze nu niet in een ‘compleet gezin’ opgroeit. Ik wil mijn baby natuurlijk graag een compleet gezin geven, maar om dit met Lloyd te moeten doen, kan ik mentaal niet aan”, aldus Nova.

“Weinig van onze familie en vrienden hebben hem op de een of andere manier op een zijspoor gezet, omdat het voor hem gewoon een willekeurige one night stand was waar hij zelfs te dronken voor was om het zich nog te herinneren. Ook vinden zij dat ik hem moet vergeven”, sluit Nova haar verhaal af. Wat vind jij dat ze moet doen?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam u/ThrowRA-SadStation77.

Lees ook: ‘Ik zei tegen mijn zwangere vrouw dat ze zich niet moet aanstellen’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels