‘Mijn man stelde voor dat ik een borstvergroting neem’

‘Mijn reactie op zijn voorstel is misschien nog wel erger’ 

Rana* en haar man Jared waren onlangs op familiebezoek, en daar vertelde een nicht dat ze haar borsten zou laten vergroten. Rana’s man stelde vervolgens voor dat Rana haar borsten ook wel kan laten vergroten, en dat zorgde voor veel narigheid… 

Getrouwd

“Mijn man Jared en ik zijn drie jaar getrouwd. Jarred heeft momenteel geen baan. Hij had altijd een heel goed inkomen, maar hij was gedwongen ontslag te nemen nadat hij ruzie had met een collega”, begint Rana haar verhaal op Reddit. “Zijn familie weet niet dat hij al zes maanden geen baan heeft. Jared vroeg of ik het geheim wilde houden voor zijn familie, omdat vooral zijn moeder hem ander ziet als een mislukking. Ik ben degene die nu de huur en alle andere dingen betaalt.” 

Familiebezoek 

Door COVID-19 hadden Rana en Jared de familie van Jared al een tijd niet gezien. Een groot deel van de familie kwam daarom bij een om samen te eten. “Jareds nicht vertelde daar dat ze een afspraak had gemaakt voor een borstvergroting. Jared antwoordde dat ze dat helemaal niet nodig had en dat haar borsten perfect zijn. Toen draaide hij zich naar mij om, keek naar mijn platte borst en zei: ‘Hey, waarom neem jij niet een borstvergroting? Jij bent degene die het het hardst nodig heeft (en dat terwijl hij weet dat ik onzeker ben over mijn borsten). Zijn moeder schrok enorm van de opmerking waarop ik zei: ‘Het is oké.’ Op mijn beurt draaide ik me om naar Jared en zei: ‘Ik neem een borstvergroting als JIJ eens een baan vindt. Je bent al zes maanden werkloos!” 

Geschrokken 

Rana deelt dat haar man enorm schrok van deze opmerking. “Zijn moeder begon hem vervolgens te ondervragen en op een gegeven moment gaf hij toe dat hij inderdaad werkloos is.” Rana vervolgt dat Jareds moeder heel kwaad werd en zei dat Jared zich moest schamen. Ook andere familieleden vonden het gek dat hij nooit had verteld dat hij geen baan meer heeft. “Jared raakte in paniek en is toen naar de auto gegaan. Hij bleef daar zitten wachten tot ik ook naar huis ging.”

Kwaad

“Toen ik naast hem in de auto zat, begon hij enorm tegen me te schreeuwen. Hij vroeg waarom ik mijn mond niet gewoon kon houden en zei dat zijn hele familie nu tegen hem is. Ik zei dat zijn opmerking over mijn borsten beledigend waren, maar hij vindt juist dat hij me advies gaf. Volgens hem is er niks mis mee dat hij wil dat ik er mooi uitzie. Hij bedoelde het juist bemoedigend. Volgens hem is hetgeen wat ik zei het tegenovergestelde en wilde ik hem met mijn woorden alleen maar pijn doen.”

Wat nu? 

Rana deelt dat haar man haar thuis afzette en daarna doorreed om bij een vriend van hem te slapen. “Ik belde hem de volgende dag, maar zijn vriend zei dat hij me niet wilde spreken.” Op Reddit vraagt de vrouw dan ook wat ze nu moet doen. Wat zou jij haar adviseren? 

*Rana is niet de echte naam van de vrouw. Op het forum Reddit doet ze haar verhaal onder de user name u/lemkq339.

Lees ook: ‘Ik zei dat mijn zus helemaal gestoord doet over mijn vrouw’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels