Scheten laten in bijzijn van je partner is blijkbaar hartstikke goed voor je relatie

Afvuren dat knetterkanon

Wie net een relatie heeft, probeert vaak met man en macht de billen op elkaar te knijpen wanneer een scheetje opkomt. Naarmate de relatie vordert, neemt deze behoefte vaak af en voor je het weet laat je die darmgassen toch de wijde wereld in. Klinkt misschien niet superromantisch, maar blijkbaar is het goed voor je relatie.

Durf jij scheten te laten in het bijzijn van je lief?

Comfortabel

We zijn allemaal weleens weggeslopen van het gezelschap waarin we ons bevonden, omdat we even moesten euh… luchten. Maar wanneer je met je lief op de bank zit, heb je geen zin om steeds maar weer weg te lopen. Laat je dat scheetje gewoon gaan? Dan voel je je blijkbaar heel comfortabel bij je partner en dat is juist goed!

Wachttijd

Volgens een enquête uitgevoerd door Mic wachten de meeste mensen met het laten van scheten tot ze twee tot zes maanden samen zijn met hun wederhelft. Slechts zeven procent van de deelnemers bekent nooit scheten te laten in het bijzijn van hun lief.

Redenen

Aan de deelnemers van de enquête werd ook gevraagd waarom ze scheten laten in hun relatie. Wat bleek? Het is niet alleen omdat het oplucht. “Scheten zijn grappig”, zo redeneerde een van de deelnemers. “Zodra je elkaars gevoel voor humor begrijpt en daarop kunt inspelen, wordt het veel makkelijker om met deze grappige natuurlijke gebeurtenissen om te gaan.”

Lees ook: Deze gewoonte met je telefoon maakt je partner gek

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Her, Mic | Beeld: Pexels