Zijn Ken en Lize van Temptation Island nog steeds samen?

Lize

De twee ontmoetten elkaar tijdens hun deelname aan Temptation Island

Je maakt veel kijkers van Temptation Island maar moeilijk wijs dat er écht liefde kan ontstaan tussen een verleider en iemand die een stel vormt met iemand anders. Toch is dat hoe het sprookje tussen Ken en Lize begon. Wat niemand verwachtte gebeurde: de twee vormden een stel en zijn nog steeds samen.

Maar is hun relatie nog wel zo sterk?

Temptation Take Off

Met haar toenmalige vriend Jefferson deed Lize mee aan Temptation Island. De relatie van de twee was alleen niet bestand tegen de verleiding en Lize ging verder met verleider Ken. De twee zijn nog steeds samen, maar momenteel ervaren ze een down, zo vertelt Lize eerlijk in het programma Temptation Take Off dat Goedele Liekens gepresenteert.

Houden van

Zonder Ken aan haar zijde nam Lize plaats op de bank bij Goedele Liekens, waar ze over haar relatie vertelt. “In het begin ben je megaverliefd, dat gaat altijd voorbij en dan wordt het houden van. Ik hou van hem en hij houdt van mij en daar is waar we nu zitten”, vertelt de Belgische dame. Een erg lief antwoord, maar Goedele wil meer horen over de relatie. “Zijn jullie een koppel in crisis of zijn jullie een ex-koppel?”

Niet opgeven

“We zijn geen ex-koppel”, antwoordt Lize direct op de vraag van Goedele. “Ik hou van hem en ik zie me later kinderen met hem krijgen. Ik zie me oud worden met hem. Hij wil dat ook met mij, maar ik denk dat we dat allebei niet op hetzelfde moment willen en dat is moeilijk”, geeft Lize toe. De twee zijn dus nog altijd een stel, maar ze hebben nog wel een lange weg te gaan. “Maar ik geef het nog niet op”, aldus Lize.

Lees ook: Donny Roelvink blikt terug op Temptation Island-avontuur

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Temptation Take Off/Vijf | Beeld: videostill