Blijkbaar wordt iemand sneller verliefd op je als je dit doet

liefde

Dit zijn de dingen waar hij voor valt

Er is op de wereld al heel veel onderzoek gedaan naar liefde. Wanneer en vooral waarom wordt iemand nou verliefd op een ander? Dat is blijkbaar niet altijd toeval. Er zijn bepaalde factoren die wel degelijk een rol spelen in het spel dat liefde heet. 

Niet alles kun je controleren.

Ouders

Er zijn uiteraard zaken die je een beetje kunt sturen, maar er zijn ook dingen waar je absoluut geen grip op hebt. Een reden waarom mannen voor een vrouw vallen is bijvoorbeeld doordat ze lijkt op zijn moeder. Dit klinkt heel creepy, maar hier zit een logica achter. Kinderen vallen vaak voor de kenmerken van de ouder van het andere geslacht. De moeder, in zijn geval. Heeft zij bruin haar en blauwe ogen? Grote kans dat hij dat ook aantrekkelijk vindt.

Leeftijd

Ook de leeftijd van de ouders ten tijde van zijn geboorte speelt een rol. Als zijn ouders op latere leeftijd kinderen (boven de 30 jaar) kregen, zal hij ouderdomstrekjes in het gezicht aantrekkelijker vinden dan mannen met ouders die jong waren toen ze kinderen kregen.

Koffie

Nou zijn er natuurlijk ook dingen waar je wél invloed op kunt uitoefenen. Zo kan het helpen als jullie op je eerste date iets warms drinken. Onderzoek heeft aangetoond dat warme drankje ervoor zorgen dat de ander vindt dat je een warme persoonlijkheid hebt. Misschien eens een kopje koffie met hem drinken?

Rood

Rood werkt ook heel goed voor potentiële dates. Als jij graag aantrekkelijk gevonden wilt worden, dan is rood de kleur om te dragen. Vrouwen in rood hebben vaker succes bij dates en dat geldt tevens ook voor mannen. Dames vinden dat een man in rood status uitstraalt. Jouw volgende date kan niet meer mis gaan!

Lees ook: Onderzoek: dít is de grootste afknapper in een relatie

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: pxhere