Belachelijk: man wil niet met zijn vriendin trouwen omdat ze ‘te dik’ is

trouwen

Zijn vriendin moet eerst afvallen voordat hij haar het jawoord geeft

Een man die niet wil trouwen omdat hij niets voor het huwelijk voelt is één ding, maar een vent die niet in het huwelijksbootje wil stappen omdat hij zijn vriendin te dik vindt is heel wat anders. Helaas overkwam het deze vrouw.

Op Reddit vraagt de vrouw wat anderen in haar situatie zouden doen.

Te dik
Het klinkt bijna te gek voor woorden: een man die niet met zijn vriendin wil trouwen, omdat ze volgens hem wat te veel pondjes weegt. Toch was het realiteit voor Reddit-gebruiker ‘Toofat2wife’. Haar vriend gaf onlangs toe dat hij het huwelijksaanzoek uitstelde omdat hij haar te dik vindt. Op het Reddit-forum vraagt de vrouw om advies.

Onzeker
De vrouw vertelt dat zij en haar vriend al vijf jaar samen zijn, maar dat hij zichzelf niet op één knie ziet gaan ‘tot zij fitter is geworden’. Op Reddit vertelt de vrouw dat ze al met haar gewicht struggelt sinds ze een tiener is. Momenteel heeft de vrouw naar eigen zeggen een normaal gewicht (voor zover er iets is als een ‘normaal’ gewicht), maar is ze wat extra aangekomen door een verwonding. Zelf wil ze ook weer fitter worden, maar ze is verdrietig dat haar gewicht de reden is waarom haar vriend niet wil trouwen.

Relatie
De twee hebben daarnaast een stabiele relatie, zo hebben ze samen een huis en beweert hij wel dat hij de rest van zijn leven met haar wil delen. Haar vriend heeft wel beloofd dat hij niet bij haar weg zal gaan. Toch is de Reddit-gebruikster verdrietig. Op het forum vraagt ze aan andere gebruikers of ze te heftig reageert.

Reacties
Veel Reddit-gebruikers vinden dat haar vriend te ver gaat. Sommigen vinden dat de liefde van haar vriend niet onvoorwaardelijk is en anderen vinden dat de vrouw alleen moet afvallen, omdat het gezond is en níet omdat het de reden is waarom haar vriend niet wil trouwen. Velen vinden dat geen echte liefde.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Pixabay