Onderzoek beweert: zó ziet de perfecte vrouw eruit volgens mannen

perfecte vrouw
Dit zoekt een man in de perfecte vrouw

Mannen onder elkaar maken nog weleens schunnige grappen over vrouwen met goede billen en mooie borsten. Dat zouden dan ‘pluspunten zijn’, maar dat blijkt toch wel weer stoere praat onderling te zijn. Onderzoek van datingwebsite Lexa toont aan waar mannen dan wel als eerst naar kijken en weet ook te vertellen hoe de perfecte vrouw voor hen eruitziet.

Haar en ogen
Tienduizend Nederlandse singles werden door Datingsite Lexa aan de tand gevoeld over hun perfecte date. Hieruit bleek dat 20 procent van de mannen als eerste naar de ogen kijkt van hun date en de andere twintig procent kijkt als eerst naar de glimlach. Ook gaven de meeste mannen toe dat ze sneller op een blonde vrouw met blauwe ogen vallen.

Beroep
Niet alleen werd aan de heren gevraagd waar hun voorkeur qua uiterlijk naartoe ging, ook het innerlijk is erg belangrijk. Mannen gaven aan dat de perfecte vrouw doktersassistente van beroep is. Daarnaast houdt ook 20 procent van de mannen van sportieve vrouwen met een atletisch lichaam. Waar vrouwen ook pluspunten mee scoren is als ze van reizen, muziek en honden houdt.

Andersom
Ook vrouwen werden door de datingsite ondervraagd naar hun voorkeur. Vrouwen daten dan weer liever met mannen met kort bruin haar en blauwe ogen. Grappig genoeg bleek dat ook vrouwen het aantrekkelijk vinden als hun date een hond heeft. Voor een vrouw is het overigens niet van belang dat een man een sixpack heeft. De meeste vrouwen vinden een man met een normaal postuur net zo aantrekkelijk.

Lees ook: Dit is de grootste afknapper op datingsites en het heeft niks met uiterlijk te maken!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pixabay