George Clooney onthult hoe hij wist dat Amal de ware voor hem is

George Clooney
Wat ontzettend lief

Het lijkt alweer jaren geleden dat George Clooney een van de meest begeerlijke vrijgezellen van de wereld was. George kreeg een relatie met Amal Clooney en in 2014 gaven de mensenrechtenadvocaat en acteur elkaar het jawoord. Vorig jaar bezegelden de twee hun liefde met de komst van twee kinderen. Maar hoe wist George eigenlijk zo zeker dat Amal de ware voor hem was? In een openhartig gesprek onthult hij het.

Televisiepresentator David Letterman vroeg George naar zijn liefdesleven.

Interview
Bij de nieuwe Netflix-show My Next Guest Needs no Introduction gepresenteerd door David Lettermans was de 56-jarige acteur George Clooney te gast. In de 53 minuten tellende aflevering praten George en David over het leven van de talentvolle acteur. Ook zijn huwelijk met Amal komt ter sprake en George vertelt hoe hij wist dat de mensenrechtenadvocaat de ware voor hem was.

Liefde
“Toen ik haar ontmoette, wist ik dat ik mijn leven voor die van haar zou geven”, vertelt George. “Ik ontmoette iemand wiens leven meer voor me betekende dan mijn eigen leven. Zo’n gevoel had ik nog nooit eerder meegemaakt.” Een half jaar geleden werden de eerste kinderen van het stel geboren: tweeling Ella en Alexander. Niet alleen was Amal nu de vrouw van George, maar ook de moeder van zijn kinderen.

Moeder
Volgens George is Amal een fantastische moeder. “Ze is een fantastisch mens en moeder. Het maakt me enorm trots”, vertelt hij. In 2017 deed de acteur ook al eens een boekje open zijn relatie. Dit keer vertelde hij over hun ontmoeting. “Ze was knap en ik vind dat ze grappig was en uiteraard heel erg slim.”

Huwelijk
George en Amal waren nog maar een jaar samen toen Amerikaanse acteur op een knie ging. “Mijn enige zorg was dat ze het misschien te vroeg zou vinden”, vertelt George over zijn aanzoek. “Maar er was geen twijfel over mogelijk dat we niet het juiste stel waren en dat we een perfect team zijn.”

Lees ook: Even loeren: zó ziet de prachtige dochter van Bono van U2 eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’m op Pinterest!

Bron: Harpers Bazaar, My Next Guest Needs no Introduction | Beeld: Videostill My Next Guest Needs no Introduction