Vrouw mag niet dragen wat ze wil: ‘Mijn vriend wordt onzeker van mijn kleine borsten’

vrouw

Rachel vraagt zich af of ze haar relatie moet beëindigen 

De 22-jarige Rachel* heeft al vier jaar een relatie met haar vriend (22). Toch is de band tussen de tortelduifjes de afgelopen tijd allesbehalve rooskleurig te noemen. Dat haar vriend zich continu bemoeit met hoe Rachel zich kleedt, zou voor haar weleens de druppel kunnen zijn. 

Onzeker gevoel

“Mijn vriend en ik zijn al samen sinds we 18 jaar oud waren”, begint Rachel haar verhaal op het forum Reddit. De jeugdliefdes zijn inmiddels vier jaar samen en de kleine irritaties binnen hun relatie beginnen zijn tol te eisen. Het feit dat Rachels vriend continu iets heeft aan te merken op haar kleding, is de grootste bron van ergernis voor haar. “Op de een of andere manier geven mijn borsten met A-cup hem een onzeker gevoel. Ik kan dan ook niet naar openbare gelegenheden gaan zonder mijn jas aan te houden, als het aan hem ligt”, vertelt Rachel. “Laatst droeg ik een korsettop en een plooirok. Alleen mijn benen en schouders waren zichtbaar, maar dat was hem al te veel. Ook al zijn mijn borsten zo klein dat ik geen decolleté heb…”

Niet het enige probleem

De vrouw geeft aan dat dit zeker niet het enige probleem is binnen hun relatie, maar het voelt voor haar soms wel als de druppel. “Hij praat ook achter mijn rug om met andere meisjes. Ik ben inmiddels gestopt om me daaraan te ergeren. Bij ieder probleem dat hij veroorzaakt, zegt hij dat ik het los moet laten en nu probeert hij ook nog te controleren hoe ik me kleed.” Dat haar vriend met andere vrouwen praat, maakt Rachel nog eens extra onzeker. “De vrouwen met wie hij praat dragen veel meer onthullende kleding dan ik.” Op het forum vraagt de vrouw advies over de situatie. Rachel wil de mening van haar vriend respecteren, maar tegelijkertijd wil ze ook haar eigen stijl kunnen dragen. Wat zou jij haar willen adviseren?

*Rachel is niet de echte naam van de vrouw. Op het forum deelt ze haar verhaal onder de naam u/Zaleries.

Lees ook: Moeder vertelt: ‘Mijn broer wil dat mijn zoon zijn haar afknipt voor zijn bruiloft’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels