Onderzoek: vrouwen die vreemdgaan hebben dít kenmerk gemeen

vreemd gaan

Dit hebben vrouwen die vreemdgaan gemeen

Ontrouw: je hoopt dat het jouw relatie nooit overkomt. Ondanks deze angst komt het toch erg vaak voor, uit onderzoek blijkt dat in maar liefst 74% van de relaties een keer wordt vreemdgegaan. Het cliché dat mannen vaker vreemdgaan dan vrouwen is inmiddels wel ontkracht, vrouwen rijden ook regelmatig een scheve schaats. 

Er is een opvallende overeenkomst die vreemdgaande dames gemeen hebben, zo blijkt uit en onderzoek van website Illicit Encounters.

Moeder
Illicit Encounters deed onderzoek naar de invloed van ouders op iemand beslissing om een slippertje te maken of een affaire te beginnen. En wat bleek? Maar liefst 71 procent van de vrouwen die zelf eens een scheve schaats hebben gereden hadden een moeder die ook ontrouw was geweest. De reden hierachter was dat het hen een gevoel gaf van onuitgesproken toestemming, omdat hun moeder het immers ook had gedaan.

Vader
Opvallend is dat het bij mannen weer anders zit, ruim 90 procent van de heren gaf aan dat zij direct zouden stoppen met een affaire als hun vader erachter zou komen. Daarnaast had ‘slechts’ 45 procent van de vreemdgaande mannen een vader die ooit ontrouw was geweest.

Lees ook: vrouwen met deze namen maken de meeste kans om te trouwen in 2018

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels