Yogaliefhebbers opgelet: je kunt je workout nu doen met alpaca’s

Als je yoga nog niet leuk vond, ben je nu misschien wel om

De liefde voor alpaca’s is de afgelopen jaren flink gegroeid in Nederland. Op verscheidene alpacaboerderijen kun je een uurtje met de diertjes wandelen en zelf een high tea tussen de beestjes is niet te gek. In Engeland doen ze daar nog een schepje bovenop: daar kun je yogaën in een veld vol alpaca’s.

Waar kunnen we ons inschrijven?

Rosebud Alpaca’s

In een klein plaatsje in Engeland, Umberleigh, kun je bij Rosebud Alpaca’s samen met de Zuid-Amerikaanse dieren yogaën. Eigenaren Nick en Lucy Aylet omschrijven de dienst die zij aanbieden als “een unieke ervaring die fantastisch is voor je gedachten, lichaam en ziel”. 

De yogales

Volgens het koppel worden alle dieren op hun land “ethisch grootgebracht en hebben ze keuzevrijheid”, zo vertelt Nick aan Metro. Wie dus een yogaklasje gaat volgen, hoeft niet bang te zijn dat de dieren eraan onderdoor gaan. Nick en Aylet willen benadrukken dat het dierenwelzijn voorop staat. Het yogalesje wordt gegeven door instructeur Sian Barlett. Ook krijg je na de les een drankje en wat eten.

Uitnodigend

Nick en Lucy zijn blij met waar ze wonen en willen dat anderen hier ook van kunnen genieten. “We willen dat ons land een uitnodigende plek is. Het is ons huis en het is een speciale plek. We willen dat anderen hier ook van kunnen genieten. Het is een plek waar mensen naartoe kunnen om even te ontsnappen, om even weg te zijn van technologie en hun drukke levens.” 

Lees ook: 10 dingen die je moet doen voor een gezonde en gelukkige relatie

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Unsplash