Zo reageerde prins Harry toen hij Meghan Markle voor het eerst zag

prins Harry

De prins’ reactie op een foto van Meghan was erg vleiend

Prins Harry zal tijdens zijn vrijgezellen bestaan wel niet zomaar op Tinder hebben gezeten, maar op een dag kreeg hij toch een foto van een mooie dame onder zijn neus geschoven, namelijk die van Meghan Markle. Zijn reactie op haar voorkomen was erg positief.

We weten allemaal hoe dit sprookje eindigt.

Foto

Meghan Markle en prins Harry vormen momenteel een van de meest geliefde stellen van het Verenigd Koninkrijk. Heel de royalty-liefhebbende wereld keek uit naar de komst van hun liefdesbaby Archie. Maar voordat Meghan zwanger werd, en voor er überhaupt sprake was van een relatie, hebben de twee eerst gedatet. Ze werden door een gemeenschappelijke vriend aan elkaar gekoppeld en voor de ontmoeting plaatsvond kreeg Harry eerst een foto van Meghan te zien.

Onder de indruk

Op het moment dat prins Harry een foto van Meghan zag, was de actrice in Engeland voor een promotietour voor de serie Suits waar ze toen nog de rol van Rachel Zane in vertolkte. Volgens Express was Harry’s reactie op het kiekje: “Wow, she’s hot”. De twee gingen later op een date en dat wierp zijn vruchten af.

Relatie

De twee waren al snel tot over hun oren verliefd. Op 27 november 2017 werd bekend dat het stel was verloofd en op 19 mei 2018 stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje. Een aantal maanden later werd bekend gemaakt Meghan en Harry voor het eerst ouders worden. Het kindje wordt in het voorjaar verwacht.

Lees ook: Dit is waarom Meghan Markle altijd haar hand op haar buik houdt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Express | Beeld: Videostill