Achterlaten puppy met staartje op z’n kop wordt gered uit vrieskou

unicorn puppy

De puppy wordt op het internet ‘magical unicorn‘ genoemd

In het verre Missouri werd onlangs een bijzondere puppy door een reddingsorganisatie gevonden. Het kleine hondje liep buiten in de vrieskou, nadat hij door z’n baasjes was achtergelaten. De kleine pup had echter een bijzonder uiterlijk kenmerk. Op zijn kleine hoofdje groeide een extra staartje. Dit klinkt gek, maar één blik in de ogen van dit kleine schatje zorgt ervoor je dat je ‘m direct in huis wil halen.

Het staartje steekt tussen de ogen van de kleine puppy uit.

Missouri

Het kleine hondje dwaalde al een week lang samen met een andere grote hond door de vrieskou in Missouri. De puppy liep mank vanwege een wond aan z’n pootje. Toen de reddingsorganisatie het kleine hondje probeerden te helpen, viel er echter iets heel vreemds op. De extra staart van het hondje trok meteen alle aandacht.

Staartje

De reddingsorganisatie besloot – nadat hij weer goed in z’n vel zat – de puppy mee te nemen naar een dierenarts. Hier werd een röntgenfoto gemaakt om te achterhalen wat er precies aan de hand was. Er werd echter geen oorzaak gevonden. De staart van het hondje kwispelt niet, maar zit er eigenlijk zonder reden. Hoe dan ook: het ziet er ontzettend aandoenlijk uit.

Bekijk de foto’s op de volgende pagina.

Pagina 1/2