OMG: Aldi komt wéér met een fantastisch kerstproduct speciaal voor je huisdieren!

huisdieren aldi

Zelfs aan je hond of kat wordt dit jaar gedacht!

Kerst staat natuurlijk voor gezelligheid, samen met je familie geniet je van de lekkerste hapjes en drankjes. Maar een paar van de liefste gezinsleden worden dan nog weleens vergeten: de huisdieren. Gelukkig heeft budgetsupermarkt Aldi dit jaar wel aan onze lieve viervoeters gedacht en komt daarom met een wel heel bijzonder kerstproduct voor je huisdier.

Aldi heeft dit jaar voor de kerstdagen speciaal bier en Pawsecco voor je geliefde viervoeter.

Bott0m Sniffer
Genieten jullie dit jaar tijdens de kerstdagen weer van allerlei soorten speciaalbiertjes? Ook je hond kan nu mee doen! ‘Bottom Sniffer’ is de naam van dit bijzondere biertje. Vraag je je af of je hond er dronken van wordt? Wees gerust, want het biertje is volledig alcoholvrij en bevat ongevaarlijke ingrediënten. Zo bevat het gerstmout, water, paardenbloem, brandnetel en natuurlijke kip-aroma. Een biertje van 330 milliliter ligt voor €2,99 in de schappen.

Pawsecco voor de sophisticated cats
We moeten toegeven: alleen om de naam al vinden wij dit drankje voor onze pluizige vriend al fantastisch. Er is zelfs nog de keuze uit een flesje rosé of witte Pawsecco. Net als het biertje is ook dit drankje niet koolzuurhoudend en bevat het natuurlijke ingrediënten als vlierbloesem, brandnetel, ginseng en limeflower. Om de rosé de roze-achtige kleur te geven is hier wat wortel aan toegevoegd. Ook de Pawsecco kost €2,99 per flesje.

huisdier Aldi

Momenteel zijn de drankjes voor je huisdier helaas nog niet in de Nederlandse Aldi-filialen te verkrijgen, maar hopelijk komt hier snel verandering in! Mocht je toch nog van plan zijn om een tripje naar England te boeken? Maak dan gelijk even een pitstop bij de Aldi want in de Britse Aldi-filialen zijn deze drankjes wel verkrijgbaar.

Lees ook: Aldi komt met dit geniale product voor de winter 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Aldi, Pixabay