Aftellen maar: Aldi komt dit jaar met een wijn adventskalender

adventskalender

Die willen wij wel bemachtigen

Hoewel de hittegolf alweer tijden geleden lijkt, is het officieel gezien nog altijd zomer. Toch begint het weer al wat meer weg te krijgen van de herfst (al hebben we nog wel wat warme dagen tegoed). We kunnen het bijna niet helpen om vast over kerst na te denken. En blijkbaar zijn we niet de enige, ook Aldi zit al met het hoofd in het feestseizoen. 

De supermarkt komt met een superschattige adventskalender met wijn.

Adventskalender 

Als Aldi ergens goed in is, is dat wel in goede producten leveren voor een schappelijk prijsje. Ook tijdens de feestdagen wijkt de budgetsupermarkt niet van deze formule af. Speciaal voor kerst komt de Aldi met een heuglijke adventskalender: namelijk eentje met 24 mini flesjes wijn.

Verscheidene wijnen

Aldi is ook de beroerdste niet. Ze zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils zit in de prachtige adventskalender die zeker een mooi plekje in het zicht verdient. “De kalender bevat een mix van rode, witte en rosé wijnen”, aldus de Aldi. “Ook bevat het een paar speciale flesjes bubbels. Het is de perfecte manier om te proosten op het feestelijke seizoen.”

Verkrijgbaar

Je zult nog even moeten wachten voor je een adventskalender kunt bemachtigen. Pas vanaf 4 november zijn de kerstboomvormige kalanders te verkrijgen en ze kosten 50 pond per stuk. Inderdaad, pond. Het lijkt erop dat de kalenders alleen verkrijgbaar zullen zijn in het Verenigd Koninkrijk, maar hopelijk zullen ze ook in de Nederlandse Aldi-vestigingen verschijnen. Zou dat niet een leuk kerstcadeau zijn?

Lees ook: Aha, dít is de reden dat wijnflessen hol zijn aan de onderkant

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Aldi, Pexels