Was deze fout in Mamma Mia: Here We Go Again! jou al opgevallen?

Foutje, moet kunnen

Mamma Mia: Here We Go Again! is niets meer en niets minder dan wat je van een romantische film verwacht. De fantastische ABBA-klassiekers zorgen ervoor dat de film uit de pan swingt, dus how can I resist it? Toch is er een dingetje dat niet helemaal goed ging in de film…

Blijkbaar kunnen mensen op Kalokairi herreizen uit de dood.

Ruby

Het eiland Kalokairi is fictief, dus waarom niet nog wat meer fictie toevoegen aan het verhaal? In het Mamma Mia-wereldje kunnen personen blijkbaar terugkomen uit de dood. We hebben het in dit geval over niemand minder dan de moeder van Donna: Ruby Sheridan.

In leven

Wat was het ontzettend tof dat zangeres Cher gecast was voor Mamma Mia: Here We Go Again. Ze vertolkte de rol van de moeder van Donna en de oma van Sophie. Maar was het eigenlijk niet heel gek dat ze opeens wel bleek te leven? Er zijn twee tekenen die er in deel 1 van de film op wezen dat Ruby niet meer leefde.

Teken 1

Deel 1 van de Mamma Mia filmserie staat in het teken van de bruiloft van de jonge Sophie. Zij en haar vriend Sky staan op het punt om in het huwelijksbootje te stappen en willen dit groots vieren. Sophie nodigt zelfs de drie mannen uit die mogelijk haar vader kunnen zijn. En als zelfs deze drie -tot dan toe nog volledig onbekende- mannen op de grote dag aanwezig mogen zijn, waarom haar oma dan niet? Waar wás Ruby?

Teken 2

Een ander teken dat erop wijst dat de moeder van Donna niet meer leeft is iets wat Donna zegt wanneer ze op bed ligt met haar vriendinnen. Ze refereert in de scène namelijk naar haar moeder en wijst daarbij naar de hemel. Hoewel ze niet letterlijk zegt dat haar moeder niet meer leeft, kreeg je tijdens het kijken van deel 1 wel het idee dat ermee werd bedoeld dat haar moeder niet meer leefde.

Maar wie weet, misschien had Donna wel gewoon drie moeders. Wij zeggen: kom maar op met een deel 3!

Lees ook: Deze leuke feitjes wist je nog niet over Mamma Mia! Here We go Again

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: Videostill Mamma Mia: Here We Go Again, Videostills Mamma Mia! The Movie