Wil je meer lezen? Dit zijn de 5 best verkochte boeken van het moment

best verkochte boeken

Je hoeft je niet meer te vervelen

Echte boekenliefhebbers weten als geen ander welk boek zij graag willen lezen. Deze liefhebbers noemen binnen een mum van tijd een aantal goede titels op en hebben altijd wat leesvoer op voorraad. Ben jij niet zo thuis in de boeken, maar wel van plan om iets meer te gaan lezen? Dit zijn de 5 best verkochte boeken van het moment, dus daar zit ook vast iets voor jou tussen. 

5. Summerproof (met Sonja)

Ondanks dat we helemaal niet bezig zijn met het plannen van een vakantie, willen we blijkbaar wél summerproof de deur uitgaan. Niet gek dat het boek van Sonja Bakker daarom in de top 5 staat. Dit boek staat niet alleen vol met gezonde recepten, maar ook met tips om lekkerder in je vel te zitten. Met tips om meer aandacht voor je familie te creëren en jezelf een motivatietalk te geven, geeft dit boek je veel motivatie.

4. De Zeven Zussen (deel 1)

De Zeven Zussen zijn onder veel lezers bekend. Deze boeken worden enorm veel gelezen, aangezien het zo lekker wegleest. De Zeven Zussen 1 wordt door de meeste mensen aangeraden en gaat over het leven de geadopteerde zussen. De adoptievader in kwestie overlijd en vervolgens krijgen de zussen allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

3. Familiegeheimen

In Familiegeheimen vertelt Astrid Holleeder openhartig over haar leven en dat van haar familieleden. Dit gaat over de tijd die zich voor en tijdens het proces tegen Willem Holleeder heeft afgespeeld. Daarnaast vertelt Astrid ook over haar toekomst. Een boeiend boek dat, net als de andere delen uit de Holleeder-trilogie, bij veel lezers in de smaak valt.

2. De edele kunst van not giving a f*ck

Nu we toch veel thuis zitten – en flink aan het piekeren zijn geslagen – is dit boek een echte aanrader. Mark Manson, de schrijver van het boek, leert je hoe je met dingen om moet gaan. Hij is van mening dat je van negatieve ervaringen kunt leren en moet kiezen om welke dingen je een ‘f*ck’ geeft. Geloof ons: elke bladzijde bevat zoveel logische en leerzame informatie.

1. Jamie’s VEG

We zijn goed bezig met z’n allen! Het vegetarische kookboek van Jamie Oliver staat op nummer 1, dat wil zeggen dat wij met z’n allen hard ons best doen om wat minder vlees te eten. Je vindt in dit boek wel 116 vegetarische recepten van de mastercook himself. Een aanrader!

Lees ook: Mensen met deze sterrenbeelden zijn het slimst

Bron: femfem | Beeld: Unsplash